MeliMeloParis.ro

Joined on
April 2015
Available in
Romania

10.0 % per sale

141 st / 660: general ranking

3 rd / 18: category ranking

Apply to this program! Register as an advertiser

Need help as an affiliate?

Here are a few steps to get you started

Learn more
Ne bucuram sa te anuntam ca in luna Aprilie a fost lansata cea mai noua categorie de pe MeliMeloParis.ro, categoria Meli Melo Deco. In noua categorie vei regasi numeroase decoratiuni interioare, printre care mentionam aici tablouri decorative, ceasuri de perete, perne decorative si textile, lumanari decorative si aromaterapie, accesorii de bucatarie si servire, accesorii de baie, decoratiuni de Paste sau flori decorative.

Te invitam sa explorezi universul Deco de pe site-ul Meli Melo Paris accesand urmatorul link -->> https://melimeloparis.ro/produse/meli-melo-deco.html

Bannere au fost incarcate in platforma in categoria Meli Melo Deco iar feed-ul de produse deja contine aceasta categorie.

Cu lansarea noii categorii lansam un nou challenge in cadrul programului de afiliere, inregistreaza cat mai multe conversii si esti eligibil pentru a obtine un bonus suplimentar:
300 RON pentru afiliatii care inregistreaza peste 50 conversii valide
200 RON pentru afiliatii care inregistreaza peste 30 conversii valide
100 RON pentru afiliatii care inregistreaza peste 15 conversii valide

Tot ce trebuie sa faci pentru a obtine bonusul este sa promovezi MeliMeloParis.ro sa depasesti unul din cele 3 praguri de comisioane valide.

Concursul se desfasoara in luna Aprilie iar premiile vor fi acordate dupa procesarea comisioanelor.

********************************************************************************************************

Cum a inceput...
în 1998 de la un simplu proiect de magazin deschis in Bucuresti. Succesul coplesitor de care s-au bucurat colecţiile de accesorii fashion si bijuterii, deschiderea si increderea clientilor in brandul Meli Melo

Ce ne motiveaza in fiecare zi...
Ne preocupa grija permanenta de a pune in valoare individualitatea, personalitatea şi stilul tau vestimentar.
Visam sa-ti aducem fantezie, culoare si stil prin cea mai completa gama de accesorii de moda .

Meli Melo astazi...
Detinem cea mai mare retea de magazine cu bijuterii si accesorii fashion din Romania
cu prezenta puternica atat offline, cat si online.

Ce iti oferim?
In cadrul retelei de marketing afiliat 2performant iti rasplatim fiecare vanzare realizata printr-un comision. In ajutorul tau vine popularitatea brandului, cunoscut in intreaga tara, materialele grafice si calitatea pozelor, produsele de top, preturile si ofertele atractive, mare parte exclusiv online, usurinta de a comanda online si experienta placuta in navigarea pe site-ul nostru, conform parerilor clientilor nostri.
Pentru a-ti oferi cateva indicii ‘secrete’ ;) Cele mai performante categorii din site, pe care nu trebuie sa le ratezi, sunt urmatoarele:
- Genti, Rucsacuri, Genti plic si categoria de Genti exclusiv online
- Categoria de promotii flash sale PromoMANIA, disponibila doar online, cu produse de sezon, cu discounturi pana la 80%
- Esarfe
- Accesorii de par (avem cea mai vasta oferta de accesorii de par, din piata)
- Noile categorii: Haine si incaltaminte
- Bijuterii: Coliere, brose, cercei
Ne puteti promova prin tool-urile puse la dispozitie de 2performant (feed, widget, link, pool de produse). Va punem la dispozitie materiale grafice variate si feed-ul de produse. Sunt permise campanile PPC in conditiile specificate la Termeni si conditii. Este permisa promovarea pe Facebook Ads, pe Timeline Facebook, in cont Twitter personal si contul personal de Instagram, Pinterest Google +. Pentru mai multe informatii, va rugam sa verificati termeni si conditii, sau sa ne scrieti pe online@melimeloparis.ro sau alina.mitrica@melimelo.ro .


Termeni și condiții
1. Comisioane, perioada de comisionare, s.a.
Valoarea standard a comisionului oferit este de 10% din valoarea vanzarii generate prin 2performant pe site-ul melimeloparis.ro, fara a lua in considerare TVA sau alte taxe. Incepand cu luna octombrie 2016, vom oferi comisioane variablie in functie de categoria produsului.
Perioada de comisionare oferita de Meli Melo este de 30 zile.
Comisioanele platite se acorda numai pentru comenzile facturate si achitate de catre clienti. Comisioanele care provin din promovare neregulamentara (vezi punctele 2, 3 , 4 si 5) vor fi anulate, iar colaborarea cu Afiliatul poate fi intrerupta.
Utilizatorii care vor cumpara produse prin intermediul programului 2performant vor deveni automat clienti melimeloparis.ro. Astfel, ei vor suporta toate regulile, politicile si procedurile cu privire la comenzi, transport, retur si vanzari de produse impuse de catre Meli Melo.

2. Reguli de utilizare a link-urilor de afiliere
Link-urile de afiliere pentru Meli Melo nu vor fi acceptate pe website-uri care:

• sunt construite ca website-uri clona, realizeaza URL masking sau contin in domeniul si/sau subdomeniul acestora cuvintele cheie Meli Melo
• afiseaza continut ilegal, pornografic, care indeamna la violenta, continut care poate afecta imaginea si reputatia brandului Meli Melo.
Nu vor fi folosite link-uri de afiliat in contexte care pot crea confuzie asupra paginii de destinatie, a informatiilor prezentate in cadrul paginii de destinatie si asupra procesului de redirectionare in website-ul melimeloparis.ro.

3. Cuvinte cheie interzise
Este interzisa folosirea anumitor cuvinte cheie in campaniile PPC si nume de domenii, dupa cum urmeaza: Meli Melo scris in orice combinatie de litere mici si litere mari sau in varatiuni si derivate de la nume (ex: MeliMelo, Melimelo, melimeloparis, meli-melo etc) .

Cuvintele cheie legate de marca Meli Melo, ca atare sau derivate din brand, trebuie adaugate in lista de cuvinte cheie negative in cazul promovarii prin metode Cost-Per-Click.
4. Politica de Social Media
Este permisa promovarea pe Facebook Ads, pe Timeline Facebook, in cont Twitter personal si contul personal de Instagram, Pinterest Google +.
Este interzisa crearea de pagini sau profiluri pe Facebook, Instagram, Twitter, Google+ si orice alta platforma, cu vreunul din cuvintele cheie legat de marca Meli Melo.
5. Continutul textelor, anunturilor si a materialelor grafice
Pot fi folosite doar materialele de promovare oficiale oferite de Meli Melo in reteaua 2performant.
Textul va contine informatii corecte si actualizate despre produsele si promotiile Meli Melo. Informatiile precum disponibilitatea stocurilor si preturile produselor se pot schimba, de aceea recomandam ca aceste informatii sa nu fie folosite in textul anunturilor.
TOTAL CLICKS

245,753,335

TOTAL SALES

2,527,419

TOTAL SALES AMOUNT

€91,307,925

AFFILIATES NUMBER

53,573

PROGRAMS NUMBER

536