lafemmecoquette.ro Affiliate Program
http://www.lafemmecoquette.ro/

lafemmecoquette.ro

Ranking

328th

General

4th

Category

Commission

10.0%

per sale

Cookie life

31 days

Currency

RON

Time to payment

30 days

Description

La Femme Coquette este unul dintre cele mai elegante magazine online de bijuterii din argint si bijuterii fantezie. Bijuteriile noastre sunt alese cu grija si importate direct de la producatori cu experienta in acest domeniu. Magazinul nostru nu este doar un magazin de bijuterii din argint, ci si-a propus sa reinvie, prin bijuteriile sale, frumusetea

Read More

La Femme Coquette este unul dintre cele mai elegante magazine online de bijuterii din argint si bijuterii fantezie. Bijuteriile noastre sunt alese cu grija si importate direct de la producatori cu experienta in acest domeniu.

Magazinul nostru nu este doar un magazin de bijuterii din argint, ci si-a propus sa reinvie, prin bijuteriile sale, frumusetea si feminitatea doamnelor si domnisoarelor de altadata din Micul Paris.

Toate bijuteriile din argint sunt verificate si marcate de catre ANPC. Oferta noastra cuprinde aproape 1 000 de produse in stoc cu livrare imediata prin Fan Courier sau prin Posta. Bijuteriile sunt din argint 925, deosebite ca design, fabricate in serie mica si comercializate la preturi rezonabile.

Clientii nostri sunt multumiti de bijuteriile cumparate, revin de fiecare data cu placere, iar in cei aproape 5 ani de activitate am avut doar cateva produse returnate. Ne straduim sa oferim pe langa cele mai frumoase bijuterii si servicii de calitate: livrare in 24h, ambalare gratuita in cutiute de bijuterii, oferire de certificate de garantie si calitate, rezolvare imediata a oricarei solicitari, consiliere din partea agentilor nostri.

Oferim afiliatilor nostri un comision de 10% din vanzari si o colaborare serioasa si de calitate. Va stam oricand la dispozitie pentru informatii, bannere si alte instrumente utile in promovarea produselor noastre.

Alice Pitis
Director de Vanzari
Tel: 0740.ARGINT (0740.27.44.68)
Fax: 021/231.99.02
Web: www.lafemmecoquette.ro

Read Less
APPLY TO PROGRAM GET LISTED HERE

Tools available

Banners

Product feeds


Same category programs.

Share This