glambazaar.ro Affiliate Program
http://www.glambazaar.ro/

glambazaar.ro

Ranking

240th

General

2nd

Category

Commission

10.0%

per sale

Cookie life

30 days

Currency

RON

Time to payment

32 days

Description

Povestea siteului nostru a inceput in 2011, iar de atunci am adunat o tolba de bijuterii, clienti multumiti si testimoniale emotionante. Dar, de atunci, am crescut alaturi de clientii nostri, cei care intra sa admire creatiile sau sa le comande, si acum a sosit clipa sa ne extindem si catre promovarea prin afiliatii 2Parale. Va

Read More

Povestea siteului nostru a inceput in 2011, iar de atunci am adunat o tolba de bijuterii, clienti multumiti si testimoniale emotionante. Dar, de atunci, am crescut alaturi de clientii nostri, cei care intra sa admire creatiile sau sa le comande, si acum a sosit clipa sa ne extindem si catre promovarea prin afiliatii 2Parale.

Va oferim 20% comision si o perioada de recurenta de 30 de zile.

Bijuteriile si produsele de pe GlamBazaar,ro sunt unice si lucrate manual in serie mica. De asemenea oferim clientilor nostri 10 rate fara dobanda prin CardAvantaj, Star BT sau Garanti BonusCard (avantaj competitiv pe care il puteti folosi si dvs, ca afiliati, in promovarea GlamBazaar.ro).

Toate produsele vizibile in site sunt in stoc.

Costul transportului este de 9 lei prin FanCourier (gratuit la comenzi >199 lei) si 7 lei prin Posta Romana (gratuit la comenzi >149 lei).

Va asteptam vizitatorii site-ului dvs cu mare drag sa admire creatiile si sa aleaga bijuteria care li se potriveste generand o vanzare pentru noi si un comision pentru dvs.

Succes in promovare si la cat mai multe comisioane!

Read Less
APPLY TO PROGRAM GET LISTED HERE

Tools available

Banners

Product feeds


Same category programs.

Share This