unvinpezi.ro

Joined on
September 2013
Available in
Romania

4.0 % per sale

273 rd / 697: general ranking

3 rd / 10: category ranking

Apply to this program! Register as an advertiser

Need help as an affiliate?

Here are a few steps to get you started

Learn more
UnVinpeZi.ro este cel mai mare proiect de promovare si vanzare a vinurilor, din Romania.

Astfel, dam sansa celor de acasa sa descopere vinuri noi si sa se bucure de etichetele favorite printr-un mod unic de achizitie: vindem un singur tip de vin pe zi, altul in fiecare zi, intr-o cantitate limitata si la un pret exceptional (cel mai bun pret din ziua listarii).

Suntem un proiect al trustului Mediafax Group si am pornit la drum inca din luna iunie a anului 2012, beneficiind de o promovare masiva in toate proiectele online si offline din trust. De atunci, am listat si relistat atat vinuri romanesti cat si internationale, focusul nostru fiind pe vinuri de o calitate ridicata si de top. Selectia noastra de vinuri este validata de cei 7 bloggeri de vin independenti, colaboratori ai proiectului UnVinpeZi.ro, care ne ajuta sa prezentam fiecare vin listat intr-un limbaj pe intelesul tuturor. Astfel, desi media de pret a vinurilor vandute este in jur de 45-50 lei / sticla, obisnuim sa listam si vinuri exceptionale, precum Penfolds Grange '99 al carui pret de vanzare a fost de 1.495 lei / sticla.

Vinurile premium listate ne obliga sa oferim clientilor nostrii servicii de acelasi nivel si astfel, aproape toate comenzile noastre sunt livrate in aceeasi zi sau in maxim 48 de ore, in functie de localitatea destinatie (cu exceptia zilelor de weekend).

Iata foarte pe scurt atuurile proiectului unvinpezi:

- asocierea cu un proiect inovativ si important pe piata online din Romania;
- promovarea unor produse/vinuri premium;
- modelul nostru unic de vanzare, diversitatea si atractivitatea ofertelor zilnice impun o recurenta constanta din partea clientilor;
- o baza de clienti premium care determina o rata foarte mica de refuz a comenzilor;
- un sistem logistic de livrare si urmarire a comenzilor care permite validarea comisioanelor in maxim 7-10 zile;
- bannere care se actualizeaza zilnic automat cu oferta curenta;
- promovare facila prin linkuri - oferta zilnica se afla mereu la acelasi url "www.unvinpezi.ro";
- un comision de 4% si o perioada de recurenta de 1 luna.

Suntem deschisi la orice fel de propuneri si astfel suntem gata sa discutam noi metode de a colabora cu afiliatii 2parale.

Restrictii:
Orice actiune de marketing suplimentara (concursuri cu premii, concursuri pe facebook etc ...) in care se foloseste branding-ul UnVinpeZi.ro necesita acordul nostru in prealabil. In caz contrar, afiliatii risca excluderea din campanie si anularea comisioanelor obtinute.

Nu acceptam promovarea ofertelor noastre prin Google Adwords, licitand pentru cuvinte cheie precum „un vin pe zi”, „unvinpezi.ro” sau alte cuvinte similare legate de brand-ul unvinpezi.ro. In caz contrar, orice comision inregistrat va fi respins, iar afiliatul risca excluderea din campanie.
TOTAL CLICKS

252,466,390

TOTAL SALES

2,634,729

TOTAL SALES AMOUNT

€95,578,306

AFFILIATES NUMBER

54,024

PROGRAMS NUMBER

538