livadacuceai.ro

Joined on
November 2015
Available in
Romania

5.0 % per sale

447 th / 697: general ranking

7 th / 10: category ranking

Apply to this program! Register as an advertiser

Need help as an affiliate?

Here are a few steps to get you started

Learn more
“Tea cannot be learned from a book, only from the heart”, reprezinta motto-ul dupa care ne ghidam inca de la infiintare. Livada cu Ceai inseamna o echipa tanara, entuziasta, atent pregatita, ce isi propune sa insufle tuturor celor care ii trec pragul, pasiunea si respectul pentru Arta Ceaiului.
Livada cu Ceai este cel mai complet magazin de ceai din Romania, mandrindu-se cu cea mai diversificata gama de ceaiuri si accesorii atent alese de la cei mai valorosi producatori din lume.

Este cunoscut faptul ca de-a lungul secolelor ceaiul a ocupat un loc aparte in viata oamenilor, devenind totodata un stil de viata. Livada cu Ceai si-a propus sa aduca in acelasi loc toate elementele acestui stil de viata pentru iubitorii lui, dar si pentru cei care d-abia-l descopera. Prin produsele noastre de o calitate premium provenite de la producatori cu traditie in lumea ceaiului dorim sa le oferim tuturor iubitorilor de ceai o experienta unica si completa.

Din 2011 suntem importator direct si reprezentant pe Romania a brandului “Jameson & Tailor” si tot din 2011 suntem reprezentant si importator “Iwachu” Japonia.

De asemenea comercializam brandul nostru personal de cafea “Chez Madame ”, cafea 100% Arabica, atent selectionata sa incante cele mai exigente gusturi.

Ce beneficii aveti dumneavoastra daca va trimiteti utilizatorii in magazinul nostru:
- Oferim un comision de 5% pentru toate comenzile
- Perioada de recurenta de 2 luni
- Valoarea medie a comezilor : 250 ron

Ce beneficii oferim utilizatorilor dumneavoastra:
- Raspuns rapid la orice solicitare (maxim 24 ore);
- Comanda rapida pe site, cu cont de utilizator;
- Livrarea gratuita la comenzi mai mari de 199 ron, prin Fan Courier in 24-48 ore in orice localitate din Romania la toate produsele
- Produse de calitate premium intr-o gama foarte variata
- Campanii promotionale organizate lunar
TOTAL CLICKS

252,466,390

TOTAL SALES

2,634,729

TOTAL SALES AMOUNT

€95,578,306

AFFILIATES NUMBER

54,024

PROGRAMS NUMBER

538