artaceaiului.ro Affiliate Program
http://www.artaceaiului.ro/

artaceaiului.ro

Ranking

297th

General

4th

Category

Commission

12.0%

per sale

Cookie life

62 days

Currency

RON

Time to payment

41 days

Description

Arta Ceaiului este un magazin online cu ceaiuri, cafele si sfaturi, dezvoltat si actualizat in permanenta pe baza trend-urilor consumatorilor de pe piata de ceai si cafea. (Clientii nostrii au aceleasi obiceiuri ca si clientii magazinelor de fashion si ale librariilor online) Ne mandrim cu cea mai variata gama de ceaiuri infuzie de calitate premium

Read More

Arta Ceaiului este un magazin online cu ceaiuri, cafele si sfaturi, dezvoltat si actualizat in permanenta pe baza trend-urilor consumatorilor de pe piata de ceai si cafea. (Clientii nostrii au aceleasi obiceiuri ca si clientii magazinelor de fashion si ale librariilor online)
Ne mandrim cu cea mai variata gama de ceaiuri infuzie de calitate premium din Romania, cafele de origine din zone in care cultivarea cafelei are o lunga traditie, cafele cu arome, precum si o multime de accesorii pentru prepararea, servirea si depozitarea ceaiului si a cafelei, atent alese pentru calitatile lor estetice si practice.

Misiunea noastra este sa oferim consumatorilor de pe piata de ceai un loc in care sa gaseasca tot ce au nevoie pentru ca placerea de a bea ceai sa se transforme intr-un stil de viata!

Ce castiga utilizatorii tai cand ii trimiti in magazinul nostru:
· Produse de calitate premium intr-o gama foarte variata
· Livrare rapida: 1 – 2 zile lucratoare
· Livrare gratuita la comenzile de peste 99 ron (intre 15- 3 ianuarie transport gratuit )
· Campanii promotionale organizate lunar – in luna Decembrie avem 25% reducere la toata gama de ceai verde si livrare gratuita in toata tara pentru orice comanda
· Proces de comanda simplu, rapid si sigur
· Diverse modalitati de plata

Ce castigi tu cand iti trimiti utilizatorii in magazinul nostru:
· Comision: 8%
· Valoarea medie a comenzilor: 100 lei
· Rata de conversie: 0.4 – 1.5%
· Perioada de recurenta: 60 de zile, in 2 luni un client poate face si 4 comenzi noi incurajandu-I in acest sens.
· Aprobarea comisioanelor rapid

In plus, ne dorim sa dezvoltam o relatie de parteneriat cu tine pentru ca tu sa ne comunici ideile tale, sa ne spui cum sa facem sa castigam si noi, si tu, si utilizatorii tai cat mai mult din toate punctele de vedere, iar noi sa-ti oferim tot sprijinul pentru a face asta!

Read Less
APPLY TO PROGRAM GET LISTED HERE

Tools available

Banners

Product feeds


Same category programs.

Share This