salveazaoinima.ro Affiliate Program
http://www.salveazaoinima.ro/

salveazaoinima.ro

Ranking

456th

General

2nd

Category

Commission

0.0%

per sale

Cookie life

31 days

Currency

RON

Time to payment

- days

Description

Asociatia “Salveaza o inima” infiintata la sfarsitul anului 2012 pe data de 14 decembrie, își dorește să reunească sub același acoperiș un număr cât mai mare de profesioniști din diferite domenii, oameni bine pregatiți și motivați, oameni de bine, oameni simpli, cinstiți și onești, oameni care cu suflet și dedicare pot ajuta in campaniile si

Read More

Asociatia “Salveaza o inima” infiintata la sfarsitul anului 2012 pe data de 14 decembrie, își dorește să reunească sub același acoperiș un număr cât mai mare de profesioniști din diferite domenii, oameni bine pregatiți și motivați, oameni de bine, oameni simpli, cinstiți și onești, oameni care cu suflet și dedicare pot ajuta in campaniile si proiectele noastre și astfel împreună să ne atingem scopul final de a lăsa copiilor noștri o moștenire valoroasă, mărturie a faptului că noi oamenii, comunitatea în ansamblul ei, suntem tot ce trebuie și suficient pentru ca lucrurile să meargă într-o direcție bună.

REALIZARI
– detinem prima platform de donatii online in scop caritabil din Romania cu recompense din partea companiilor (www.salveazaoinima.ro)
-7 evenimente caritabile intr-un an de zile;
-fonduri stranse in valoare de peste 50.000 de euro;
-13 campanii umanitare cu rezultate excelente;

DE CE SA NE PROMOVATI?
Suntem siguri numai prin unitate si transparenta pe care am oferit-o am indeplinit vise,am daruit speranta si am daruit vindecare acolo unde era nevoie. Nu este nevoie sa oferim sume fabuloase, ci sa ne unim fortele si sa daruim fiecare cate un pic din picul nostru. Ganditi-va cum ar fi daca in momentul in care o persoana draga tie ar trece prin asa ceva, sunt sigur ca ai face orice sa ii aduci bucuria pe chip si un viitor mai bun.

Ce se întâmplă dacă ai putea dona în scopuri caritabile, și primești banii înapoi în totalitate ? Se pare ca ar fi o captură, dar asta e exact ceea ce Asociația “Salvează o inimă” face prin intermediul platformei de donații online www.salveazaoinima.ro.

Platforma a fost lansată pe data de 8 martie 2014 ,și permite utilizatorilor să doneze pentru cauzele umanitare înscrise pe platformă, iar în schimb donatorul primește la schimb un voucher de reduceri pe magazinele partenere platformei. Voucherul de reduceri este primit de către donator direct pe adresa sa de e-mail și conține un cod unic, care mai apoi este recunoscut de către magazinele partenerela folosirea acestuia.Pe lângă faptul că platforma recompensează pe donatori dar în același timp oferă transparență banilor donați.

Donația minima ce se realizează pe platforma este de 10 lei și se face prin sistemul securizat de la Mobilpay. Ne dorim ca prin această platformă să atragem cat mai multe companii și mai ales și ONG-uri pentru a strânge fondurile necesare pentru îndeplinirea proiectelor sociale. Timpul acordat de către platformă pentru o cauză sau ONG pentru strangerea de fonduri este de 96 de zile calendaristice.

CE VA OFERIM?
-pentru fiecare afiliat va primi odata la doua saptamani un cupon de reduceri pentru magazinele partenere platformei conditia de baza fiind prezentarea blogului sau a site-ului personal unde promoveaza platforma noastra

• Detalii despre ONG le gasiti pe: www.salveazaoinima.ro

Read Less
APPLY TO PROGRAM GET LISTED HERE

Tools available

Banners

Product feeds


Same category programs.

Share This