sensodays.ro Affiliate Program
http://www.sensodays.ro

sensodays.ro

Ranking

104th

General

9th

Category

Commission

variable

per sale

Cookie life

31 days

Currency

RON

Time to payment

41 days

Description

SensoDays – Living Philosophy – Branduri premium – Zeci de mii de produse www.sensodays.ro/despre_noi SensoDays este magazinul Home & Deco cu cea mai variata oferta de branduri premium pentru Baie si Bucatarie din spatiul virtual, alaturi de produse pentru Decoratiuni Interioare si Ingrijire Personala. Clientii magazinului gasesc pe SensoDays ceea ce au nevoie in fiecare

Read More

SensoDays – Living Philosophy – Branduri premium – Zeci de mii de produse

www.sensodays.ro/despre_noi

SensoDays este magazinul Home & Deco cu cea mai variata oferta de branduri premium pentru Baie si Bucatarie din spatiul virtual, alaturi de produse pentru Decoratiuni Interioare si Ingrijire Personala. Clientii magazinului gasesc pe SensoDays ceea ce au nevoie in fiecare zi, cea mai mare varietate de produse esentiale necesare unei vieti moderne si lipsite de griji.
SensoDays ofera un portofoliu de servicii complete (livrare prin curier pe oriunde in Romania, transport gratuit, plata in rate, retur in 90 zile pentru produsele selectionate) si mecanisme de promotii specifice (vezi Oferta Zilei, cu preturi foarte atractive pentru produse cu stoc limitat).

Punem la dispozitia clientilor nostri experienta de peste 20 de ani in managementul categoriilor, sute de furnizori auditati permanent, o logistica impecabila cu livrare in toata tara si un Call Center competent, care poate oferi asistenta gratuita si de calitate.
SensoDays beneficiaza de capacitatile logistice ale unui depozit de 3000 mp, un punct de livrare in Bucuresti si doua Showroom-uri. Acestea sunt: Kitchen Showroom Eroilor (Str. Stirbei Voda, nr. 160-162, sector 1, Bucuresti) si in SensoDays Showroom Baneasa (Str. Bilciuresti, nr. 20-22, sector 1, Bucuresti, in spatele hotelului Phoenicia). Mai multe detalii pot fi gasite aici: https://www.sensodays.ro/contact

In mod constant, portofoliul de produse SensoDays se imbunatateste. Pe langa cele mai noi inovatii hard-core din baie si bucatarie (sisteme de dus Hansgrohe cu butonul select, vase de toaleta fara rama Ideal Standard, chiuvete tratate cu ioni de argint Franke), oferim clientilor portelanuri fine (Villeroy & Boch), recipiente speciale de gatit si cutite premium (Fissler), lumanari decorative ale unor producatori acreditati de zeci de ani de catedrale gotice germane (Engels Kertzen), lampi pentru purificarea aerului (Lampe Berger), difuzoare de parfum, textile de masa, perne decorative, iluminat interior si de gradina, Lenjerii de pat (Descamps, Tommy Hilfiger) si multe, multe altele.

Detaliile programului de afiliere SensoDays:
– 30 zile perioada de recurenta
– Aprobarea comisioanelor in maxim 30 de zile de la inregistrare.
– Persoana de contact dedicata afiliatilor
– Feed-uri (actualizate o data / zi), stoc afisat in timp real, informare prin SMS a statusului comenzii
– Portofoliu variat, branduri cunoscute si apreciate, oferte excelente
– Promotii spot cu cele mai bune preturi din piata (Oferta Zilei)
– Promovare : email marketing (in medie 2 newslettere / saptamana), campanii sustinute de marketing online
– Posibilitate de plata cu cardul (inclusiv rate)

Grila de comisioane :
– Living&Deco – 4%
– Restul site-ului – 2%

Asteptam orice intrebari si sugestii pentru a colabora cat mai eficient. Va multumim pentru incredere! Spor la conversii!

Read Less
APPLY TO PROGRAM GET LISTED HERE

Tools available

Banners

Product feeds


Same category programs.

Share This