sensodays.ro

Joined on
September 2013
Available in
Romania

variable per sale

102 nd / 697: general ranking

8 th / 78: category ranking

Apply to this program! Register as an advertiser

Need help as an affiliate?

Here are a few steps to get you started

Learn more
SensoDays – Living Philosophy - Branduri premium – Zeci de mii de produse

SensoDays este magazinul Home & Deco cu cea mai variata oferta de branduri premium pentru Baie si Bucatarie din spatiul virtual, alaturi de produse pentru Decoratiuni Interioare si Ingrijire Personala. Clientii magazinului gasesc pe SensoDays ceea ce au nevoie in fiecare zi, cea mai mare varietate de produse esentiale necesare unei vieti moderne si lipsite de griji.
SensoDays ofera un portofoliu de servicii complete (livrare prin curier pe oriunde in Romania, transport gratuit, plata in rate, retur in 90 zile pentru produsele selectionate) si mecanisme de promotii specifice (vezi Oferta Zilei, cu preturi foarte atractive pentru produse cu stoc limitat).

Punem la dispozitia clientilor nostri experienta de peste 20 de ani in managementul categoriilor, sute de furnizori auditati permanent, o logistica impecabila cu livrare in toata tara si un Call Center competent, care poate oferi asistenta gratuita si de calitate.
SensoDays beneficiaza de capacitatile logistice ale unui depozit de 3000 mp, un punct de livrare in Bucuresti si doua Showroom-uri.
In mod constant, portofoliul de produse SensoDays se imbunatateste. Pe langa cele mai noi inovatii hard-core din baie si bucatarie (sisteme de dus Hansgrohe cu butonul select, vase de toaleta fara rama Ideal Standard, chiuvete tratate cu ioni de argint Franke), oferim clientilor portelanuri fine (Villeroy & Boch), recipiente speciale de gatit si cutite premium (Fissler), lumanari decorative ale unor producatori acreditati de zeci de ani de catedrale gotice germane (Engels Kertzen), lampi pentru purificarea aerului (Lampe Berger), difuzoare de parfum, textile de masa, perne decorative, iluminat interior si de gradina, si multe, multe altele.
Cele mai reprezentative produse din toate categoriile pot fi vazute in Showroom-ul de Bucatarie din Stirbei Voda (zona Eroilor) si in Showroom-ul de Baie (zona 13 Semptembrie, hotel Marriott).

Detaliile programului de afiliere SensoDays:
- 30 zile perioada de recurenta
- Aprobarea comisioanelor in maxim 30 de zile de la inregistrare.
- Persoana de contact dedicata afiliatilor
- Feed-uri (actualizate o data / zi), stoc afisat in timp real, informare prin SMS a statusului comenzii
- Portofoliu variat, branduri cunoscute si apreciate, oferte excelente
- Promotii spot cu cele mai bune preturi din piata (Oferta Zilei)
- Promovare : email marketing (in medie 2 newslettere / saptamana), campanii sustinute de marketing online
- Posibilitate de plata cu cardul (inclusiv rate)

Grila de comisioane :
- Living&Deco – 4%
- Restul site-ului – 2%


Asteptam orice intrebari si sugestii pentru a colabora cat mai eficient. Va multumim pentru incredere! Spor la conversii!
TOTAL CLICKS

252,466,390

TOTAL SALES

2,634,729

TOTAL SALES AMOUNT

€95,578,306

AFFILIATES NUMBER

54,024

PROGRAMS NUMBER

538