Magicshop.bg

Joined on
July 2015
Available in
Bulgaria

16.0 % per sale

302 nd / 696: general ranking

30 th / 78: category ranking

Apply to this program! Register as an advertiser

Need help as an affiliate?

Here are a few steps to get you started

Learn more
Magicshop.bg е онлайн магазин собственост на бързоразвиващата се компания "Меджик Солюшън" ЕООД. Компанията търгува с разнообразни стоки, които намират приложение в ежедневието на нашите клиенти, решават различни козметични проблеми или просто генерират удобство и комфорт.

Фирмата се отличава с изключително висококачествено обслужване и сервиз. Всички поръчки се обработват и изпращат в момента на тяхното получаване, а тези след работно време на следващия работен ден. Всички рекламации и предявени гаранции се обслужват и обработват в момента на тяхното предявяване.


"Меджик Солюшън" ЕООД предоставя на своите партньори най-високата комисионна до момента в системата на www.2leva.bg - Цели 16%, а периода на COOKIE е 2 месеца. Това ви дава шанс да печелите от 2-3 лв за по евтините продукти и до над 10 лв за по скъпите и то само от една продажба.

Продуктите на Magicshop.bg се отличават с изключително висока конверсия! Опитът ни досега показва, че конверсия 100 към 1 е напълно възможна при правилно позициониране на рекламните материали спрямо аудиторията на сайта. Това означава, че ако ни изпратите 1000 уникални потребителя, напълно е възможно да генерирате над 10 продажби.

Ако търсите добра монетизация на трафика си, присъединете се към нас още сега! Очакваме Ви!
TOTAL CLICKS

252,466,390

TOTAL SALES

2,634,729

TOTAL SALES AMOUNT

€95,578,306

AFFILIATES NUMBER

54,024

PROGRAMS NUMBER

538