Magicshop.bg Affiliate Program
http://magicshop.bg/

Magicshop.bg

Ranking

291st

General

28th

Category

Commission

16.0%

per sale

Cookie life

60 days

Currency

BGN

Time to payment

7 days

Description

Magicshop.bg е онлайн магазин собственост на бързоразвиващата се компания “Меджик Солюшън” ЕООД. Компанията търгува с разнообразни стоки, които намират приложение в ежедневието на нашите клиенти, решават различни козметични проблеми или просто генерират удобство и комфорт. Фирмата се отличава с изключително висококачествено обслужване и сервиз. Всички поръчки се обработват и изпращат в момента на тяхното получаване,

Read More

Magicshop.bg е онлайн магазин собственост на бързоразвиващата се компания “Меджик Солюшън” ЕООД. Компанията търгува с разнообразни стоки, които намират приложение в ежедневието на нашите клиенти, решават различни козметични проблеми или просто генерират удобство и комфорт.

Фирмата се отличава с изключително висококачествено обслужване и сервиз. Всички поръчки се обработват и изпращат в момента на тяхното получаване, а тези след работно време на следващия работен ден. Всички рекламации и предявени гаранции се обслужват и обработват в момента на тяхното предявяване.

“Меджик Солюшън” ЕООД предоставя на своите партньори най-високата комисионна до момента в системата на www.2leva.bg – Цели 16%, а периода на COOKIE е 2 месеца. Това ви дава шанс да печелите от 2-3 лв за по евтините продукти и до над 10 лв за по скъпите и то само от една продажба.

Продуктите на Magicshop.bg се отличават с изключително висока конверсия! Опитът ни досега показва, че конверсия 100 към 1 е напълно възможна при правилно позициониране на рекламните материали спрямо аудиторията на сайта. Това означава, че ако ни изпратите 1000 уникални потребителя, напълно е възможно да генерирате над 10 продажби.

Ако търсите добра монетизация на трафика си, присъединете се към нас още сега! Очакваме Ви!

Read Less
APPLY TO PROGRAM GET LISTED HERE

Tools available

Banners

Product feeds


Same category programs.

Share This