lenjeriidepatoutlet.ro/

Joined on
September 2016
Available in
Romania

16.0 % per sale

50 th / 698: general ranking

2 nd / 78: category ranking

Apply to this program! Register as an advertiser

Need help as an affiliate?

Here are a few steps to get you started

Learn more
Alegria Online Shops este un brand cunoscut pe piaţa de accesorii pentru casă din România. Cu o experienţă de peste 10 ani în vânzările online, de mai bine de 4 ani doar în domeniul lenjeriilor de pat şi cu peste 50.000 de clienţi fericiţi, brandul nostru garantează fiecărui afiliat un răspuns optim din partea clienţilor şi implicit o rată de conversie bună.

În cadrul reţelei de marketing afiliat 2Performant îţi oferim bani pentru promovarea online a produselor noastre! Fiecare vânzare realizată de tine va fi recompensată printr-un comision.

Avem o ofertă de peste 500 de produse din gama lenjeriilor de pat de toate tipurile şi alte mii de produse de larg consum şi uz casnic.

Odată cu noul website Lenjerii de Pat Outlet, www.lenjeriidepatoutlet.ro, prin design-ul modern, accesibilitate și interactivitate, am urmărit să ușurăm procesul de comandă la lenjeriile de pat preferate. Mai mult, odată cu noul website, am pregătit o promoție de nerefuzat, denumită sugestiv 1+1 GRATIS: la o lenjerie cumpărată, clientul primeşte încă una gratuit (ofertă valabilă pentru mai mult de 10 categorii de produse)!

Pentru fiecare comandă sau vânzare din magazinul LenjeriiDePatOutlet.ro, venită ca urmare directă a recomandărilor din website-urile tale, vei fi răsplătit cu un comision de 15% din valoarea vânzării.

3 motive pentru care merită să ne promovezi:

1) Exclusivitatea pe care o deţinem pe game întregi de produse face ca lenjeriile de pat oferite de noi să fie foarte căutate şi vandabile;

2) Vechimea pe piaţă şi puterea de negociere cu furnizorii ne permit să menţinem preţuri cu adevărat de OUTLET, astfel ajutând şi mai mult vânzările;

3) Echipa de marketing online se va ocupa în permanenţă astfel încât să beneficiaţi şi voi şi clienţii de promoţii atractive şi de oferte mereu actualizate şi tentante.

Mai mult decat atat, permitem promovarea produselor noastre prin campanii Facebook ADS si Google AdWords Display si Search.

Va dorim spor la comisioane!
TOTAL CLICKS

252,466,390

TOTAL SALES

2,634,729

TOTAL SALES AMOUNT

€95,578,306

AFFILIATES NUMBER

54,024

PROGRAMS NUMBER

538