decorino.ro Affiliate Program
http://www.decorino.ro/

decorino.ro

Ranking

122nd

General

11th

Category

Commission

variable

per sale

Cookie life

31 days

Currency

RON

Time to payment

54 days

Description

www.decorino.ro este locul unde o sa gasesti tot ce este mai bun si mai frumos pentru casa ta. Siteul nostru aduce un aer proaspat pe piata decoratiunilor interioare prin produse elegante, moderne, de o calitate foarte buna, cu designuri culese conform tendintelor din domeniu. Gama noastra de produse pune un accent deosebit pe produse de

Read More

www.decorino.ro este locul unde o sa gasesti tot ce este mai bun si mai frumos pentru casa ta. Siteul nostru aduce un aer proaspat pe piata decoratiunilor interioare prin produse elegante, moderne, de o calitate foarte buna, cu designuri culese conform tendintelor din domeniu. Gama noastra de produse pune un accent deosebit pe produse de brand, pe nume consacrate in domeniul decoratiunilor interioare cum ar fi: Tom Tailor, Arte Espina, Theko, Papilio, etc.

www.decorino.ro ofera urmatoarea grila de comisioane diferentiata pe categorii de produse:

– covoare 8% : http://www.decorino.ro/covoare
– mocheta 5% : http://www.decorino.ro/mochete
– covorase intrare 8%: http://www.decorino.ro/presuri
– parchet 8%: http://www.decorino.ro/parchet
– covorase baie 8% : http://www.decorino.ro/sanitare/covorase-baie
– baterii baie si bucatarie 5% : http://www.decorino.ro/sanitare/baterii
– lampi: 5%
– biecte sanitare: 5%
– mobilier si oglinzi: 5%
– cabine dus: 5%
– pvc: 5%

Perioada de recurenta este de 1 luna de zile, iar plata comisioanelor se va face in maxim 14 zile lucratoare dupa incasarea de la client.

Livrarea coletelor se face prin curier rapid.

Decorino este mai mult decat un magazin online de decoratiuni interioarea. Aici poti gasi o gama impresionanta de de produse cum ar fi: mocheta de trafic, mocheta pentru restaurante si hoteluri, mocheta pentru birou, mocheta de copii, de evenimente, gazon artificial si nu numai. Poti gasi lampi suspendate, lampi de interior si de exterior, lampi pentru mobilier, o gama foarte frumoasa de sanitare, baterii de baie si baterii de bucatarie. Nu uita designurile de covorase baie la cele mai bune preturi.

“Amenajari cu bun-gust!”
Decorino

Read Less
APPLY TO PROGRAM GET LISTED HERE

Tools available

Banners

Product feeds


Same category programs.

Share This