cumparamisim.ro Affiliate Program
http://www.cumparamisim.ro/

cumparamisim.ro

Ranking

45th

General

2nd

Category

Commission

10.0%

per sale

Cookie life

31 days

Currency

RON

Time to payment

42 days

Description

Cumparamisim.ro – magazin online infintat din anul 2013 bazat pe comercializarea produselor pentru casa, in special pentru dormitor precum lenjerii pentru pat, cuverturi, pilote, perne, prosoape etc. In sezonul rece am observat o crestere a vanzarilor de lenjerii de pat pufoase cocolino si pilote din puf de gasca sau antialergice 4 anotimpuri. In sezonul cald

Read More

Cumparamisim.ro – magazin online infintat din anul 2013 bazat pe comercializarea produselor pentru casa, in special pentru dormitor precum lenjerii pentru pat, cuverturi, pilote, perne, prosoape etc. In sezonul rece am observat o crestere a vanzarilor de lenjerii de pat pufoase cocolino si pilote din puf de gasca sau antialergice 4 anotimpuri. In sezonul cald se vand foarte bine lenjeriile din bumbac satinat si prosoapele cu halate de baie.

Cel mai bun raport calitate-pret, transport gratuit la comenzi de peste 400 lei. Taxa fixa de livrare 19 lei oriunde pe teritoriul Romaniei inclusiv in sate si comune indiferent de greutatea coletului. Livrarea se face in 24-48 ore din momentul procesarii comenzii. Vouchere de 5% pentru clientii care ne trimit fotografii reale ale produselor achizitionate de la noi, vouchere ce pot fi folosite pentru urmatoarea comanda.

Cea mai mare parte a clientilor nostri sunt doamne cu varsta intre 25-60+ din toata tara. Insa un procent mai mic este reprezentat si de barbati cu varste cuprinse intre 30-50 ani.

10% comision, 1 luna recurenta.

Raspuns in maxim 48 de ore la solicitari, procesare rapida a comisioanelor, livrarea in 24-48 ore de la confirmarea telefonica a comenzii. Valoarea medie a cosului este de aproximativ 300 lei. Rata de anulare (neridicarea coletului) este de 10%. Rata de conversie aproximativ 2%.

Acceptam promovarea prin Facebook, AdWords si e-mail marketing.

Spor la conversii!

Read Less
APPLY TO PROGRAM GET LISTED HERE

Tools available

Banners

Product feeds


Same category programs.

Share This