AsternuturiSiProsoape.ro

Joined on
September 2012
Available in
Romania

8.0 % per sale

104 th / 637: general ranking

9 th / 67: category ranking

Apply to this program! Register as an advertiser

Need help as an affiliate?

Here are a few steps to get you started

Learn more
Asternuturisiprosoape.ro este un magazin exclusiv on-line in care gasiti o gama larga de lenjerii de pat, pilote, perne, prosoape si articole pentru copii si bebelusi la doar cateva clicuri distanta.

Inca de la lansare ne-am impus sa comercializam numai produse de calitate pentru o gama cat mai larga de clienti. Urmand acest principiu ne-am diversificat gama de produse astfel incat sa ne putem adresa atat persoanelor cu venituri mici si medii cat si persoanelor cu venituri mari, oferind spre vanzare perne si pilote, atat de productie interna cat si de import, prosoape si halate de baie, lenjerii de pat din bumbac, in, bambus, modal si microfibra in diferite tipuri de tesatura de la ranforce la satin. Gama de modele si culori oferita acopera toate preferintele clientilor de la clasic la modern.

Ne adresam tuturor celor care cu o simpla schimbare de asternut doresc sa schimbe aspectul intregului dormitor, parintilor care vor produse practice si de calitate pentru bebelusii si copiii lor si celor care doresc sa faca un cadou deosebit si in acelasi timp util pentru cei dragi.

Facem eforturi continue sa ne imbunatatim serviciile si sa oferim categorii noi de produse tinand cont de specificatiile, observatiile si cerintele clientilor nostri, fiind foarte motivati pentru ca ne place ceea ce facem. Va asteptam sa va convingeti!
TOTAL CLICKS

242,031,810

TOTAL SALES

2,455,771

TOTAL SALES AMOUNT

€88,519,807

AFFILIATES NUMBER

53,313

PROGRAMS NUMBER

528