inimaverde.ro

Joined on
June 2016
Available in
Romania

10.0 % per sale

429 th / 616: general ranking

16 th / 35: category ranking

Apply to this program! Register as an advertiser

Need help as an affiliate?

Here are a few steps to get you started

Learn more
PROGRAMUL DE AFILIERE Plafar Inima Verde SE VA INCHIDE INCEPAND CU DATA DE 7.01.2016.
Va multumim pentru colaborare si pentru implicarea voastra in campania Plafar Inima Verde. Va vom anunta in momentul in care vom reporni programul de afiliere.
Uneltele de promovare vor deveni inactive. Prin urmare, va rugam sa nu le mai folositi incepand cu data 7.01.2016.


www.InimaVerde.ro a luat naștere în 2015 ca urmare a tendinței consumatorilor de a reveni la natură și un stil de viață vegan, bio, sănătos. Dă puls alături de noi unei mari Inimi Verzi.

Serviciul de Post Sales si recomandarile specialistilor nostrii este un element esential in relatia cu fiecare consumator. Punem relatiile interumane si calitatea produselor pe primul loc, astfel incat fiecare client este sunat la perioade regulate de timp pentru a evalua nivelul de satisfactie precum si gradul de evolutie al eventualelor tratamente umane. Inainte de cifre tratam cu oameni, iar acest lucru este cel mai important pentru noi! Transportul gratuit pentru comenzi de peste 160 de lei si chiar GRATUIT in Bucuresti, este deasemenea un avantaj.

Produsele oferite de Inima Verde, fie ca sunt suplimente alimentare sau cosmetice, au ca și clientelă preponderent doamnele(89%) cu vârste cuprinse între 30 si 60 de ani(67%) care își doresc sănătate, tinerețe și fermitate. Desigur însă ca produsele oferite se adresează și bărbaților sau copiilor.

Beneficii oferite afiliatilor:
10% comision fix cu o perioadă de recurență de 30 de zile.

Unul din principalele avantaje pe care îl împărțim cu afiliații noștrii este acela ca nu suntem plătitori de TVA fapt care face ca 10% comision sa se aplice la valoarea totală brută a produselor comandate (exclus taxa de livrare unde este cazul). Deasemenea un alt avantaj este acela că oferim tutror afiliaților un discount de 10% pentru oricare din produsele oferite de noi, precum și vouchere cadou ce pot fi folosite în prealabil ca discounturi la comenzi.

Promovarea prin Facebook, Google AdWords si E-Mail Marketing este permisa.

Spor la conversii!
TOTAL CLICKS

232,627,310

TOTAL SALES

2,289,925

TOTAL SALES AMOUNT

€82,276,891

AFFILIATES NUMBER

52,534

PROGRAMS NUMBER

533