herbagetica.ro

Joined on
March 2015
Available in
Romania

10.0 % per sale

325 th / 696: general ranking

12 nd / 45: category ranking

Apply to this program! Register as an advertiser

Need help as an affiliate?

Here are a few steps to get you started

Learn more
PROGRAMUL DE AFILIERE herbagetica.ro SE VA INCHIDE INCEPAND CU DATA 19.02.2017.
Va multumim pentru colaborare si pentru implicarea voastra in campania herbagetica.ro. Va vom anunta in momentul in care vom reporni programul de afiliere.
Uneltele de promovare vor deveni inactive. Prin urmare, va rugam sa nu le mai folositi incepand cu data 19.02.2017.

În urmă cu 8 ani, compania noastră a început să îşi scrie prima filă din poveste. Este o poveste în care principala preocupare este grija pentru sănătatea clienţilor noştri. Din dorinţa de a descoperi puterea plantelor și mai ales de a împărtăși această comoară cu cei care au nevoie, s-au născut produsele noastre: naturale, organice, inovative.

Principii și valori:

Unul dintre aspectele care ne caracterizează este atenția ridicată cu care ne selectăm partenerii și ingredientele pentru dezvoltarea celor mai eficiente remedii. De asemenea, în locul produselor de sinteză, propunem extracte standardizatepentru ca asimilarea substanțelor să fie mai rapidă.

”Organic este mereu mai sănătos!” este una dintre devizele după care ne ghidăm. Considerăm că sănătatea clienților noștri este pe primul loc și de aceea le oferim cele mai eficiente și inovative produse naturale.

Locul în care producem cu mare pasiune și sârguință gamele de produse autentice, naturale, bazate pe extracte de plante, se află în inima țării, mai exact în județul Brașov. Aici, într-un loc înconjurat de natură, am inaugurat o fabrică modernă, ce corespunde în totalitate standardelor europene, de cea mai înaltă calitate.

Gama largă de produse naturale, autentice, a fost concepută cu scopul de a veni în ajutorul persoanelor care suferă de afecțiuni grave, dar și pentru combaterea ușoarelor afecțiuni ale organismului. Desigur că, pe lângă administrarea acestor suplimente, este necesară adoptarea unui mod de viață sănătos.
TOTAL CLICKS

252,466,390

TOTAL SALES

2,634,729

TOTAL SALES AMOUNT

€95,578,306

AFFILIATES NUMBER

54,024

PROGRAMS NUMBER

538