Arthrelix Affiliate Program
http://www.tratament-artroza.com/arthrelix-acasa/

Arthrelix

Ranking

282nd

General

9th

Category

Commission

20.0RON

per sale

Cookie life

31 days

Currency

RON

Time to payment

35 days

Description

www.tratament-artroza.com/arthrelix-acasa/ – Arthrelix – Spuneti „STOP” durerilor articulare datorita unei descoperiri surprinzatoare: proteinele de melc. Uimitoarea compozitie a elixirului Arthrelix reda sanatatea articulatiilor: – Durerile articulare se estompeaza instantaneu, datorita puternicului efect antiinflamator 100% natural. – Cartilajele sunt curatate in profunzime de celulele moarte incrustate. – Cartilajele sunt rehidratate intens. Articulatia redevine flexibila si mobila.

Read More

www.tratament-artroza.com/arthrelix-acasa/ – Arthrelix – Spuneti „STOP” durerilor articulare datorita unei descoperiri surprinzatoare: proteinele de melc. Uimitoarea compozitie a elixirului Arthrelix reda sanatatea articulatiilor:
– Durerile articulare se estompeaza instantaneu, datorita puternicului efect antiinflamator 100% natural.
– Cartilajele sunt curatate in profunzime de celulele moarte incrustate.
– Cartilajele sunt rehidratate intens. Articulatia redevine flexibila si mobila.
– Cartilajele sunt hranite in profunzime si regenerate in mod natural.
– Aceasta proteina este un antioxidant foarte puternic, care lupta impotriva imbatranirii
– Produs recomandat de Florin Zamfirescu

Pe scurt, principalele avantaje ale promovarii site-ului www.tratament-artroza.com sunt: comision fix 20 lei indiferent de valoarea comenzii ( intre 89 si 199 lei); 95% comenzi finalizate online; risc 0 pentru client care poate returna produsul (daca este nemultumit);

Pentru o mai buna intelegere a ceea ce inseamna promovarea, iata mai jos pe larg cateva specificatii care il transforma intr-un produs premium, unic pe piata romaneasca:

• Comisionul acordat afiliatilor 2 Parale este 20 lei/lead indiferent de valoarea comenzii (cea mai mica valoare poate fi 89 lei cu tot cu TVA)
• Este un produs dedicat tuturor persoanelor care sufera din cauza durerilor articulare.
• Beneficiaza de campanii de presa menite sa asigure produsului o expunere mai mare care va crea incredere si va fi determinanta pentru client
• Site realizat profesionist, cu continut pertinent, convingator si navigare usoara
• Adaptat atat vizitatorilor obisnuiti cu tehnologia moderna, cat si celor mai putin avizati
• Clientul are posibilitatea de a opta pentru varianta de produs care i se potriveste mai bine, deci nu este conditionat de un pret fix. Astfel, in functie de nevoi, o persoana poate comanda 1 buc, 2 buc sau 3 buc, dar care ofera afiliatului acelasi comision 3.6 euro
• Risc 0 ( zero) pentru clienti, deoarece pot returna produsul daca nu sunt multumiti de acesta
• Procentul de comenzi finalizate online este 95% (restul de 5% provenind din comenzi plasate telefonic in urma unui apel pentru a obtine informatii suplimentare, deci care oricum nu s-ar finaliza online)

Read Less
APPLY TO PROGRAM GET LISTED HERE

Tools available

Banners

Product feeds


Same category programs.

Share This