Ananas Extra Forte Affiliate Program
http://www.ananas-forte.com/ananas-slabire-acasa/

Ananas Extra Forte

Ranking

360th

General

15th

Category

Commission

16.0RON

per sale

Cookie life

31 days

Currency

RON

Time to payment

47 days

Description

Ananas Extra Forte http://www.ananas-forte.com/ananas-slabire-acasa/ – un site care promoveaza un produs de slabire cu rezultate probate – toata puterea de slabire a zeci de kilograme de ananas, acum intr-un comprimat superconcentrat. Pe scurt, principalele avantaje ale promovarii site-ului http://www.ananas-forte.com/ananas-slabire-acasa/ sunt: comision fix 16 lei indiferent de valoarea comenzii ( intre 69 si 199 lei); 95%

Read More

Ananas Extra Forte http://www.ananas-forte.com/ananas-slabire-acasa/ – un site care promoveaza un produs de slabire cu rezultate probate – toata puterea de slabire a zeci de kilograme de ananas, acum intr-un comprimat superconcentrat.

Pe scurt, principalele avantaje ale promovarii site-ului http://www.ananas-forte.com/ananas-slabire-acasa/ sunt: comision fix 16 lei indiferent de valoarea comenzii ( intre 69 si 199 lei); 95% comenzi finalizate online; risc 0 pentru client care poate returna produsul (daca este nemultumit);

Pentru o mai buna intelegere a ceea ce inseamna promovarea, iata mai jos pe larg cateva specificatii care il transforma intr-un produs premium, unic pe piata romaneasca:

• Comisionul acordat afiliatilor Piata Digitala este 16 lei/lead indiferent de valoarea comenzii (cea mai mica valoare poate fi 69 lei cu tot cu TVA).
• Este un produs de interes larg (slabitul este un subiect de care fiecare se loveste la un moment dat), care se preteaza atat publicului feminin, cat si celui masculin.
• Beneficiaza de campanii de presa menite sa asigure produsului o expunere mai mare care va crea incredere si va fi determinanta pentru client
• Produs inovator, fiind un produs de slabire ce se bazeaza pe caloriile negative ale ananasului.
• Site realizat profesionist, cu continut pertinent, convingator si navigare usoara.
• Adaptat atat vizitatorilor obisnuiti cu tehnologia moderna, cat si celor mai putin avizati.
• Clientul are posibilitatea de a opta pentru ce cura i se potriveste mai bine, in functie de nr. de kg pe care le are de pierdut, sau de buget, deci nu este conditionat de un pret fix. Astfel pentru cei nehotarati sau neincrezatori exista si curele de 10 zile, cu un cost mai mic, dar care ofera afiliatului acelasi comision 16 lei.
• Risc 0 ( zero) pentru clienti, deoarece pot returna produsul daca nu au rezultate.
• Procentul de comenzi finalizate online este 95% (restul de 5% provenind din comenzi plasate telefonic in urma unui apel pentru a obtine informatii suplimentare, deci care oricum nu s-ar finaliza online).

Read Less
APPLY TO PROGRAM GET LISTED HERE

Tools available

Banners

Product feeds


Same category programs.

Share This