Ananas Extra Forte

Joined on
December 2013
Available in
Romania

16.0 RON per sale

430 th / 696: general ranking

20 th / 45: category ranking

Apply to this program! Register as an advertiser

Need help as an affiliate?

Here are a few steps to get you started

Learn more
Ananas Extra Forte http://www.ananas-forte.com/ananas-slabire-acasa/ - un site care promoveaza un produs de slabire cu rezultate probate – toata puterea de slabire a zeci de kilograme de ananas, acum intr-un comprimat superconcentrat.

Pe scurt, principalele avantaje ale promovarii site-ului http://www.ananas-forte.com/ananas-slabire-acasa/ sunt: comision fix 16 lei indiferent de valoarea comenzii ( intre 69 si 199 lei); 95% comenzi finalizate online; risc 0 pentru client care poate returna produsul (daca este nemultumit);

Pentru o mai buna intelegere a ceea ce inseamna promovarea, iata mai jos pe larg cateva specificatii care il transforma intr-un produs premium, unic pe piata romaneasca:

• Comisionul acordat afiliatilor Piata Digitala este 16 lei/lead indiferent de valoarea comenzii (cea mai mica valoare poate fi 69 lei cu tot cu TVA).
• Este un produs de interes larg (slabitul este un subiect de care fiecare se loveste la un moment dat), care se preteaza atat publicului feminin, cat si celui masculin.
• Beneficiaza de campanii de presa menite sa asigure produsului o expunere mai mare care va crea incredere si va fi determinanta pentru client
• Produs inovator, fiind un produs de slabire ce se bazeaza pe caloriile negative ale ananasului.
• Site realizat profesionist, cu continut pertinent, convingator si navigare usoara.
• Adaptat atat vizitatorilor obisnuiti cu tehnologia moderna, cat si celor mai putin avizati.
• Clientul are posibilitatea de a opta pentru ce cura i se potriveste mai bine, in functie de nr. de kg pe care le are de pierdut, sau de buget, deci nu este conditionat de un pret fix. Astfel pentru cei nehotarati sau neincrezatori exista si curele de 10 zile, cu un cost mai mic, dar care ofera afiliatului acelasi comision 16 lei.
• Risc 0 ( zero) pentru clienti, deoarece pot returna produsul daca nu au rezultate.
• Procentul de comenzi finalizate online este 95% (restul de 5% provenind din comenzi plasate telefonic in urma unui apel pentru a obtine informatii suplimentare, deci care oricum nu s-ar finaliza online).
TOTAL CLICKS

252,466,390

TOTAL SALES

2,634,729

TOTAL SALES AMOUNT

€95,578,306

AFFILIATES NUMBER

54,024

PROGRAMS NUMBER

538