roflora.ro

Joined on
June 2015
Available in
Romania

10.0 % per sale

406 th / 616: general ranking

12 nd / 19: category ranking

Apply to this program! Register as an advertiser

Need help as an affiliate?

Here are a few steps to get you started

Learn more
PROGRAMUL DE AFILIERE RoFlora.ro SE VA INCHIDE INCEPAND CU DATA DE 28.11.2016.

Va multumim pentru colaborare si pentru implicarea voastra in campania RoFlora.ro. Va vom anunta in momentul in care vom reporni programul de afiliere.
Uneltele de promovare vor deveni inactive. Prin urmare, va rugam sa nu le mai folositi incepand cu data 28.11.2016.

--------------------

La Roflora vindem mai mult decât flori. Vindem zâmbete, povești cu happy-end și timp pentru clienții noștri. Pentru că noi ne asigurăm că toate buchetele de flori proaspete ajung la destinație în maxim patru ore de la comandă, oriunde în lume, și sunt livrate direct de florarii noștri.

Roflora există pe piața din România de mai bine de 10 ani, iar din 2014 a luat și forma magazinului online Roflora.ro. Suntem unic reprezentant Teleflora International, ceea ce ne permite să livrăm flori proaspete oriunde în lume, în aceeași zi. Clienții noștri dau comandă, iar noi ducem buchetul oriunde ni se cere, fie la el, pentru a-l livra personal, fie la destinatar, pentru a fi livrat de unul dintre florarii noștri.

Livrăm buchete de flori, coșuri și aranjamente, plante și flori pentru toate ocaziile, iar pentru cei nehotărâți sau care pur și simplu nu știu ce să aleagă, avem întotdeauna disponibil Buchetul Florarului, personalizat pe fiecare comandă în parte.

Credem cu tărie în puterea florilor și în efectul pe care îl au acestea în momentul în care sunt primite de cineva. De aceea, avem încredere în tine că vei transmite cititorilor tăi ce se poate întâmpla, dacă aleg să comande flori online.

Îți punem la dispoziție campanii săptămânale și lunare și suntem deschiși la toate propunerile tale de colaborare. Fie că alegi să promovezi Roflora prin bannere, prin articole sau prin feed, fie că alegi social media sau alte metode personale, suntem aici pentru a personaliza instrumentele de promovare în funcție de nevoile tale. Avem și un blog cu multe articole utile de unde te poți inspira.

Îți oferim 10% comision pentru fiecare vânzare într-o perioadă de o lună și discutăm personalizat pentru bonusurile de performanță și alte idei de campanii pe care le ai.

Contactează-ne, personalizează-ți metodele de promovare și spune tuturor ce minunat este să comanzi flori online prin Roflora!
TOTAL CLICKS

232,427,623

TOTAL SALES

2,287,357

TOTAL SALES AMOUNT

€82,180,851

AFFILIATES NUMBER

52,517

PROGRAMS NUMBER

534