ideaplaza.ro

Joined on
April 2015
Available in
Romania

10.0 % per sale

259 th / 634: general ranking

5 th / 18: category ranking

Apply to this program! Register as an advertiser

Need help as an affiliate?

Here are a few steps to get you started

Learn more
Ideaplaza.ro este un magazin online de cadouri si cadouri personalizate de unde poti sa iti alegi cadoul mult dorit din miile de produse existente in stoc.

Comanda ta va ajunge la tine in cel mai scurt timp posibil (24-48 de ore lucratoare) in siguranta si avand cel mai mic cost unic la transport indiferent ca locuiesti intr-un oras resedinta de judet sau in cel mai mic sat din Romania.

Magazinului online de cadouri IdeaPlaza.ro a fost infintat in 14 ianuarie 2009 dupa o decizie spontana, din dorinta de a transforma cumpararea unui cadou intr-o adevarata placere si pentru a va ajuta sa evitati aglomeratia din magazinele specializate in cadouri. Una dintre cele mai mari dorinte ale noastre este aceea de a reusi sa devenim o echipa de profesionisti si prin acest lucru sa reusim sa facem fericit fiecare client sau chiar si fiecare vizitator cere ne trece "pragul". Clientii nostrii pot sa aleaga din peste 2000 de produse diferite si chiar sa personalizeze cu imaginile si textele alese de ei, produsele care se gasesc in categoria de cadouri personalizate. In fiecare an am evoluat din toate punctele de vedere iar multe din lucrurile deja lansate in premiera de noi sunt copiate de competitia noastra, semn care ne spune ca facem fiecare lucru foarte bine.

Daca ai nevoie de un cadou la orice ora din zi sau din noapte, intra pe www.Ideaplaza.ro si in 24-48 ore (in zilele lucratoare) vei primi coletul cu cadourile alese de tine prompt si in siguranta, indiferent unde te aflii pe teritoriul Romaniei.

Daca vrei sa castigi un comision constant si sa oferi in acelasi timp vizitatorilor site-ului tau informatii noi, haioase, practice si de calitate, promoveaza Magazinul online de Cadouri si Cadouri Personalizate: Ideaplaza.ro
TOTAL CLICKS

241,914,516

TOTAL SALES

2,453,272

TOTAL SALES AMOUNT

€88,424,928

AFFILIATES NUMBER

53,304

PROGRAMS NUMBER

524