chocolissimo.ro

Joined on
November 2015
Available in
Romania

10.0 % per sale

458 th / 685: general ranking

13 rd / 20: category ranking

Apply to this program! Register as an advertiser

Need help as an affiliate?

Here are a few steps to get you started

Learn more
Pralinele, umplute cu cele mai sofisticate compozitii (lichioruri, cafea, caramel, mousse de fructe, vin, nuci, etc.), tabletele delicioase, ornate cu ingredinte si condimente inedite (sare de himalaya, ghimbir, piper rosu, nuca de cocos, lavanda, vanilie, migdale si fructe) si figurinele de toate felurile, sunt portofoliul cu care am cucerit pana acum clientii din intreaga lume. Chocolissimo este pasiunea noastra!

Povestea Chocolissimo este strans legata de pasiunea pentru ciocolata. Ne place sa exploram in fiecare zi aceasta pasiune si suntem dedicati acestui proces pentru a oferi clientilor nostri cele mai bune produse, de o calitate superioara, cu gust desavarsit si intr-o prezentare impecabila. Colectiile noastre deosebite au la baza ciocolata premium, cele mai bune si cele mai aromate ingrediente naturale si o deosebita atentie la detalii, pentru crearea celor mai bune produse din ciocolata.

Retete traditionale si arome unice
Chocolissimo a luat fiinta in anul 2004 in Polonia si apartine grupului MM Brown. Astazi compania opereaza in mai multe tari europene ca producator si distribuitor de produse din ciocolata de nisa. Produsele Chocolissimo sunt create in ciocolaterii traditionale din Franta, Belgia, Germania, Tarile de Jos, Elvetia si chiar Madagascar si Australia, de maestri ciocolatieri cu experienta, dupa retete traditonale bine pastrate.

Acordăm un comision de 10% pentru toate categoriile de produse disponibile pe www.chocolissimo.ro

Cum puteți promova produsele noastre?
- prin Facebook: puteți folosi acest canal de promovare, indiferent dacă este vorba de postări organice sau de reclame Facebook. Singura observație este că toate întrebările care pot apărea de la clienții noștri în comentarii să fie direcționate către adresa de e-mail: contact@chocolissimo.ro (întrebări despre comenzi, livrarea produselor, etc.)
- prin campanii clasice de display ads
- pe site-uri care centralizează oferte sau site-uri de cashback

Restricții:
- www.chocolissimo.ro nu permite promovarea produselor sale prin Google Adwords fără acordul explicit acordat per afiliat la cerere.
- pentru organizarea de concursuri sau comunități de Facebook orientate către chocolissimo.ro sau care folosesc branding-ul chocolissimo.ro vă rugăm să ne contactați anterior.
- pentru a organiza campanii de e-mail marketing, trebuie să primiți acordul nostru în scris

Afiliații care nu respectă restricțiile mai sus enunțate riscă excluderea din campanie și anularea comisioanelor obținute prin mijloace nepermise.
Orice întrebare sau nelămurire este clarificată prin intermediul mesageriei interne din 2Parale, în maximum 24 de ore.
TOTAL CLICKS

249,462,714

TOTAL SALES

2,589,618

TOTAL SALES AMOUNT

€93,823,132

AFFILIATES NUMBER

53,810

PROGRAMS NUMBER

545