smith.com.ro

Joined on
February 2016
Available in
Romania

5.0 RON per sale

543 rd / 697: general ranking

10 th / 10: category ranking

Apply to this program! Register as an advertiser

Need help as an affiliate?

Here are a few steps to get you started

Learn more
PROGRAMUL DE AFILIERE smith-smith.ro SE VA INCHIDE INCEPAND CU DATA DE 09.04.2017.

Va multumim pentru colaborare si pentru implicarea voastra in campania smith-smith.ro. Va vom anunta in momentul in care vom reporni programul de afiliere.

Uneltele de promovare vor deveni inactive. Prin urmare, va rugam sa nu le mai folositi incepand cu data 09.04.2017.

Infiintata in 1999, SMITH & SMITH este prima companie romaneasca specializata in servicii de transfer de bani. Din 2011 functionam ca institutie de plata, fiind autorizati de catre BNR.
Am procesat in acesti ani circa 7 milioane de tranzactii in valoare de peste 2,0 miliarde de USD pentru peste 300.000 de romani si moldoveni plecati la munca in strainatate.
Clientela noastra este reprezentata din cei 4 milioane de romani si 1 milion de moldoveni care lucreaza in afara granitelor si care efectueaza lunar cca 1,0 milion de operatiuni de remiteri de bani.

Platforma noastra de transfer de bani online se adreseaza tuturor celor care au acces la internet si sunt detinatori ai unui card , al unui cont bancar sau sunt utilizatori de internet banking.
Apreciem ca in aceasta situatie se afla cca 40% din cei plecati afara, indeosebi cei din Marea Britanie, Germania, Franta, Austria, Tarile Nordice, Benelux,Spania. Rata este mai mica in Italia, Grecia si Cipru.

Pentru utilizator, efectuarea unui transfer de bani utilizand platforma de transfer de bani "Smith online" prezinta urmatoarele avantaje :
- transferul se face usor si rapid, fara a mai fi necesara deplasarea la o agentie de transfer de bani ( timp pierdut, bani cheltuiti suplimentar)
- prin SMITH & SMITH banii se pot ridica cu numerar ( varianta preferata in cazul transferurilor de bani ) in peste 700 de locatii : 64 de locatii proprii in Romania ( program extins de lucru, multe agentii fiind deschise in centrele comerciale , personal calificat , disponibilitate de plata cu numerar in lei, euro si USD ), peste 500 locatii BCR ( cu acoperire nationala ), 35 locatii Idea Bank si cca 100 agentii Victoria Bank in R.Moldova.

Avem si un clip pe youtube unde este explicata platforma noastra de transfer online: https://www.youtube.com/watch?v=rPGUIFWgzNg

Deasemena, pe baza contului IBAN al beneficiarului, putem plati in orice cont bancar din Romania deschis in lei ( deci pot fi platite inclusiv taxe, utilitati, amenzi, rate bancare sau de leasing , facturi de orice natura ) si in euro la cele mai mari bancidin Romania .

In peste 3100 de localitati din Romania ducem banii chiar si acasa!

- tarifele practicate de noi sunt foarte competitive tinand cont de faptul ca nu suntem un intermediar ci oferim serviciile direct prin agentiile noastre sau ale agentilor nostri ( multe siteuri trimit banii in conturi bancare la comisioane destul de competitive dar fara transparenta cursului valutar si fara a se preciza costurile suplimentare de administrare a conturilor, de creditare a fondurilor si conturile personale si de eliberare de numerar)
Pentru afiliati : platim 5 lei pentru primul transfer efectuat si apoi cate 2,0 lei pentru fiecare alt transfer efectuat in urmatoarele 3 luni de catre acelasi client.
De asemenea pentru afiliati, avem si o persoana ce va raspunde intrebarilor dumneavoastra si va va ajuta cu sfaturi in rularea campaniilor.
Pentru promovarea prin Facebook sau Adwords, va rugam sa consultati persoana de contact mentionata in mesajul nostru de bun venit.
TOTAL CLICKS

252,466,390

TOTAL SALES

2,634,729

TOTAL SALES AMOUNT

€95,578,306

AFFILIATES NUMBER

54,024

PROGRAMS NUMBER

538