miniprix.ro

Joined on
October 2016
Available in
Romania

3.0 % per sale

38 th / 617: general ranking

14 th / 164: category ranking

Apply to this program! Register as an advertiser

Need help as an affiliate?

Here are a few steps to get you started

Learn more
De ce miniPRIX este altfel?

Magazinul online miniprix.ro a venit ca raspuns la multiplele solicitari pe care le-am primit de a deschide magazine in orase mari din tara.
MiniPRIX este un brand puternic care se bucura de notorietate la nivel national, dar intai de toate este un brand prietenos. Ascultam, intelegem si ne adaptam nevoilor clientilor nostri. Promotii, oferte speciale, colectii noi, in fiecare zi sunt doar cateva dintre beneficiile cu care ne rasfatam clientii.

In sistemul 2Performant programul de afiliere miniprix.ro are o perioada de recurenta de 1 luna cu comision de 3%. Suntem convinsi ca vom face performanta impreuna cu voi afiliatii acestui sistem, performanta care va aduce beneficii tuturor partilor implicate.

www.miniprix.ro este unul dintre cele mai cunoscute branduri din Romania. Colectiile noastre de imbracaminte, incaltaminte si accesorii sunt menite sa aduca fericire si multumire clientilor nostri din toata tara.

Va asteptam alaturi de noi, sa ne fiti ambasadori online. Comunitatea online este importanta pentru noi, iar surprizele pentru voi afiliatii nu vor intarzia sa apara.
TOTAL CLICKS

237,985,359

TOTAL SALES

2,382,844

TOTAL SALES AMOUNT

€85,711,282

AFFILIATES NUMBER

52,977

PROGRAMS NUMBER

526