merx.ro Affiliate Program
http://www.merx.ro

merx.ro

Ranking

365th

General

108th

Category

Commission

8.0%

per sale

Cookie life

30 days

Currency

RON

Time to payment

8 days

Description

merx.ro – a pornit in urma cu un an, ca experiment de colaborare a trei parteneri cu experiente complementare in comertul online. Ne dorim a deveni “una din principalele alegeri ale clientilor romani pentru accesorii personale sau pentru decorarea casei lor, oferindu acestora, sfaturile, produsele si solutiile de care au nevoie”. Trecand de declarativul viziunii

Read More

merx.ro – a pornit in urma cu un an, ca experiment de colaborare a trei parteneri cu experiente complementare in comertul online. Ne dorim a deveni “una din principalele alegeri ale clientilor romani pentru accesorii personale sau pentru decorarea casei lor, oferindu acestora, sfaturile, produsele si solutiile de care au nevoie”. Trecand de declarativul viziunii de business, cristalizam acum experienta unui an de teste si imbunatatiri continue.

Platforma noastra a migrat de la o solutie predefinita de start-up, la una custom, nomenclatorul nostru s-a imbogatit pana aproape de 8000sku, viteza de accesare si navigare imbunatatindu-se permanent.
Am structurat in categorii, produse disponibile pe merx.ro: ceasuri, genti, accesorii personale (mica marochinarie, bijuterii, esarfe s.a.), imbracaminte, incaltaminte si «pentru casa» – accesorii destinate caminului fiecaruia.

Despre clienti :
• Clientii nostri sunt preponderent femei (65%), respectiv 35% barbati.
• Varsta predominanta : 25 – 44, esantion care reprezinta 60% din total.
• Comanda medie este de 220RON si rata de retur sub media pietii.
• Acordam clientilor nostri 30 de zile pentru retur si suportam cheltuielile legate de acesta. Plata celor comandate exclusiv prin ramburs cu posibilitatea verificarii coletului inainte de achitare.

Pentru voi afiliatii:
• Acordăm un comision de 8% pentru toate categoriile de produse disponibile pe merx.ro.
• Sunteți acceptat imediat in programul nostru si puteti incepe sa va generati comisioane imediat.
• Saptamanal lansam campanii in cel putin 2 categorii de produse, sustinute cu resurse media (bannere, descrieri explicite) gata de a fi utilizate.
• Dialog direct cu echipa merx.ro la afiliati@merx.ro si raspunsuri la intrebarile voastre in 24h.
• 30 de zile recurenta si tot maxim 30 aprobare comision – aici incercam sa fim cat mai rapizi dar ne luam marja de siguranta necesara.
• Feed de produse actualizat zilnic cu evidentierea campaniilor promotionale active

Este permisa promovarea :
• Facebook: postari organice sau reclame pe pagini, profile, grupuri sau FB Ads si pentru asta puteti prelua materialele de pe https://www.facebook.com/merx.ro . Orice intrebare, nelamurire s.a. am dori sa fie directionatata catre contact@merx.ro
• Prin campanii clasice de display ads incluzand recomandări ale produselor disponibile pe merx.ro
• in reteaua de search si display Google Adwords si pe site-uri care centralizează oferte sau site-uri de cashback

Va rugam sa ne contactati inainte de a organiza comunitati sau concursuri Facebook orientate spre merx.ro sau care folosesc branding-ul nostru. Suntem foarte atenti la imaginea si modul in care sunt folosite elementele noastre de identificare.

Nu lansati campanii de e-mail marketing in care sa fie inclus ca expeditor orice nume asociat domeniului merx.ro.

Va asteptam sa ne fiti alaturi si spor la comisioane !

Echipa afiliati – merx.ro

Read Less
APPLY TO PROGRAM GET LISTED HERE

Tools available

Banners

Product feeds


Same category programs.