kalapod.ro

Joined on
March 2014
Available in
Romania

10.0 % per sale

17 th / 683: general ranking

6 th / 183: category ranking

Apply to this program! Register as an advertiser

Need help as an affiliate?

Here are a few steps to get you started

Learn more
Kalapod.ro organizeaza in perioada 1 - 31 Martie 2017 un concurs cu premii in valoare de peste 3.000 lei.

Promoveaza produsele Kalapod.ro din acest sezon si ai sansa sa castigi premii in valoare totala de peste 3.000 lei. In functie de pozitia ta din clasamentul final al competitiei vei putea castiga unul din premiile puse la bataie.

De asemenea vom avea premii speciale pentru cel mai mare comision, pentru cea mai buna zi si bonusuri garantate pentru orice afiliat care ajunge la pragul de 100 comisioane aprobate.

Astfel, afiliatii care se claseaza pe primele 3 locuri in functie de valoarea comisioanelor generate pe perioada concursului vor putea castiga urmatoarele premii:

Premii principale:
Locul 1 – 1.000 lei
Locul 2 – 800 lei
Locul 3 – 500 lei

Premii speciale:
Cel mai mare comision – 200 lei
Cea mai buna zi – 200 lei
*("cea mai buna zi": se refera la valoarea cea mai mare a comisioanelor aprobate obtinute intr-o singura zi in perioada concurusului);
*("cel mai mare comision": se refera la cel mai mare comision valoric obtinut si aprobat in perioada concursului);
*(100 comisioane aprobate – 300 lei/nelimitat (orice afiliat ajunge la pragul de 100 comisioane aprobate castiga 300 lei).

Premiile vor fi oferite in functie de valoarea totala a cosmisioanelor generate si aprobate in perioada concursului. Afiliatul care va acumula cele mai multe comisioane din comenzile generate se va plasa pe locul 1 si va castiga premiul principal de 1.000 lei. Pentru a castiga unul din cele 3 premii principale din concurs un afiliat trebuie sa genereaze comisioane de minimum 200 lei. Afiliatii care indeplinesc aceste conditii vor fi inscrisi automat in concurs. Premiile speciale nu sunt conditionate de acest prag, in acest sens orice afiliat poate sa castige unul din premiile speciale.

Pentru a pastra un echilibru intre afiliati vom pune cateva conditii astfel incat toata lumea sa aiba sanse la premiile concursului, eliminand astfel posibilitatea ca un singur afiliat sa intre in posesia tuturor premiilor puse in joc. Asadar, nu vor putea castiga premii speciale: "Cel mai mare comision" si "Cea mai buna zi", afiliatii care inregistreaza comisioane venite prin intermediul partenerilor Kalapod si nici afiliatii care se claseaza pe primele 3 locuri pentru premiile principale.

Concursul se desfăşoară în perioada 01.03.2017 – 31.03.2017. Perioada de procesare a comisioanelor se va intinde pe perioada 10.04.2017 – 15.04.2017. Afiliatii castigatori vor fi premiati pana in data de 25.04.2017.

Descoperiti toate produsele si ofertele speciale disponibile pe kalapod.ro pentru a le putea promova cat mai bine in campaniile afiliere. Astfel, puteti miza pe produse cu stocuri mari si marimi disponibile pe intreg sezonul. Nu uitati ca pentru a beneficia de transport gratuit clientii trebuie sa plaseze comenzi de minimum 99 lei.

Este permisa promovarea prin intermediul Adwords sau Facebook Ads cu limitarile TOS ale campaniei si retelei. Ne puteti adresa orice intrebari sau cerinte speciale prin mesageria 2performant.

Comision afiliati: 10%
Perioada recurenta: 30 zile

Mult succes tuturor!
Echipa Kalapod

---------------------------------------------------------------------------

KALAPOD este un brand distinct de oricare altul si a fost inspirit de cele mai noi tendinte promovate de comerciantii de incaltaminte din Europa, diferentiindu-se printr-un concept denumit de noi astfel: "Facem comert in favoarea intereselor dumneavoastra".

Obiectivul nostru principal este ca produsele KALAPOD sa ajunga sa fie purtate de cati mai multi oameni si sa va oferim o experienta de achizitionare facila si placuta.

Kalapod este Importator DIRECT de la Producator, garantand astfel cel mai bun pret, la cea mai buna calitate. Produsele sunt fabricate in Uniunea Europeana (Germania, Ungaria, Franta, Spania etc)

Comisionul oferit afiliatilor este de 10% per vanzare, iar perioada de recurenta este de 30 zile.

Comisionale vor fi aprobate in maxim 30 de zile.

Kalapod is offering only high quality products, made in the European Union and as a direct importer, it can guarantee the best price.

The affiliate commission is 10% per generated sale and the cookie life is 30 days.

The commissions will be processed in maximum 30 days.
TOTAL CLICKS

249,096,103

TOTAL SALES

2,583,124

TOTAL SALES AMOUNT

€93,569,100

AFFILIATES NUMBER

53,780

PROGRAMS NUMBER

546