jermyns.ro Affiliate Program
http://www.jermyns.ro/

jermyns.ro

Ranking

471st

General

141st

Category

Commission

15.0%

per sale

Cookie life

60 days

Currency

RON

Time to payment

- days

Description

Cine este JERMYN’S? Brandul JERMYN’S respira calitate si atitudine britanica, fiind inspirat dupa numele si istoria faimoasei strazi Jermyn Street din Londra, Marea Britanie. Camasile si accesoriile (cravate si butoni) produse de JERMYN’S, in Romania, se adreseaza atat barbatilor, cat si femeilor cu varste cuprinse intre 18 si 50 de ani, dar si persoanelor care

Read More

Cine este JERMYN’S?
Brandul JERMYN’S respira calitate si atitudine britanica, fiind inspirat dupa numele si istoria faimoasei strazi Jermyn Street din Londra, Marea Britanie.
Camasile si accesoriile (cravate si butoni) produse de JERMYN’S, in Romania, se adreseaza atat barbatilor, cat si femeilor cu varste cuprinse intre 18 si 50 de ani, dar si persoanelor care vor sa ofere un cadou deosebit celor dragi.

Totodata, camasile JERMYN’S combina design-ul si stilul britanic cu calitatea premium a tesaturilor folosite, oferind o senzatie inegalabila de confort si sentimentul de lux celor care le poarta. Majoritatea camasilor noastre sunt croite din bumbac 100% dublu prelucrat (2 ply), Easy Iron, fiind foarte usor de intretinut si se diferentiaza de competitie prin alegerea unor maneci adaptate conformatiei corporale a purtatorului lor. Departamentul nostru de servicii clienti exista pentru a ne asigura ca fiecare dintre acestia primeste rapid camasa potrivita si o asorteaza perfect cu accesorii JERMYN’S de cea mai buna calitate.

Investim pasiune in tot ceea ce facem si suntem dedicati in totalitate scopului de a deveni una dintre principalele alegeri ale celor care poarta in mod frecvent camasi, cravate si butoni, impunand inca de la inceput standarde ridicate de calitate, confort si inovatie, impreuna cu oferirea unei experiente memorabile de cumparare.

De ce sa lucrezi cu JERMYN’S si de ce suntem diferiti fata de celelalte brand-uri de camasi si accesorii?
• Ai sansa sa promovezi un brand puternic care isi propune sa ajunga in top 3 preferinte pentru purtatorii de camasi, in urmatorii 3-4 ani;
• Oferim comision substantial de 15% afiliatilor, 30 zile de recurenta, aprobare rapida a comisioanelor, precum si bonusuri suplimentare pentru afiliatii top performeri.
• Asiguram contact permanent cu afiliatii nostri la telefon: 0757.06.48.48 precum si la adresa de e-mail office@jermyns.ro;
• Valoarea medie a unei comenzi JERMYN’S este de 300 RON (valoarea unei comenzi poate varia de la 100 RON la 5000 RON);
• Numarul mediu al produselor per comanda este de 1.76;
• Avem peste 280 de articole unice in site, respectiv 3100 de produse in stoc oferite in serii limitate;
• Camasile barbatesti JERMYN’S se diferentiaza de competitie prin alegerea unor maneci adaptate conformatiei corporale a purtatorului lor. Camasa poate fi foarte usor aleasa, gratie ghidului de marimi ce ofera rapid solutia necesara clientului, plecand de la inaltimea acestuia.
• Toate produsele JERMYN’S sunt ambalate in mod gratuit in cutii de cadou deosebite;
• Retur gratuit al produselor in 30 de zile;
• Rata de retur a produselor JERMYN’S este 0% pana in prezent;
• Fiecare client poate beneficia de un discount permanent de loialitate de 10%, daca se inregistreaza in site si aplica pt a primi periodic newsletter-ele noastre. Acest discount se aplica la toate comenzile plasate, daca clientul este logat in site si indiferent daca produsul este la promotie sau nu.
• Livrare in 24-48 h, oriunde in Romania;
• Oferim livrare gratuita pentru comenzi cu valoare mai mare de 350 RON. Pentru comenzi cu valoare mai mica de 350 RON, taxa de livrare este in valoare de 16 RON.
• Organizam promotii periodice, adaptate la perioada din an in care se desfasoara;
• Site-ul www.jermyns.ro este optimizat atat pentru smartphone-uri cat si pentru tablete, procesul de cumparare fiind unul foarte facil;
• Modalitati de plata acceptate: card bancar, ramburs, ordin de plata;

Cum puteti promova produsele JERMYN’S?
Ne puteti promova prin Facebook (organic si Facebook Ads), Google Adwords, Twiter, Instagram, display ads, site-uri care centralizeaza oferte, blog-uri de fashion, etc.
Mentionam ca puteti folosi numai uneltele de promovare (bannere, feed-uri de produse, link-uri text, etc) puse la dispozitie periodic prin intermediul 2parale.

Va asteptam sa ne deveniti parteneri!

Madalin Matei
CEO – JERMYN’S Quality on Your Size

Read Less
APPLY TO PROGRAM GET LISTED HERE

Tools available

Banners

Product feeds


Same category programs.