tonis.ro Affiliate Program
http://www.tonis.ro/

tonis.ro

Ranking

503rd

General

52nd

Category

Commission

3.0%

per sale

Cookie life

31 days

Currency

RON

Time to payment

- days

Description

Tonis Trade este o companie privată înființată în anul 1994, având ca obiect de activitate comercializarea produselor de uz casnic, electrocasnice, electronice, audio-video, tehnică de calcul și aparate de aer condiționat. Având o bogată experiență în afaceri și o reputație solidă în relația cu clienții (parteneri de afaceri, firme private, instituții, firme de stat, consumatori

Read More

Tonis Trade este o companie privată înființată în anul 1994, având ca obiect de activitate comercializarea produselor de uz casnic, electrocasnice, electronice, audio-video, tehnică de calcul și aparate de aer condiționat.

Având o bogată experiență în afaceri și o reputație solidă în relația cu clienții (parteneri de afaceri, firme private, instituții, firme de stat, consumatori casnici), Tonis Trade s-a impus local, dar și pe piața națională, primind în fiecare an distincții de la Camera de Comerț, Industrie, Navigație și Agricultură Constanța, precum si de la Camera de Comerț și Industrie a României și de la Consiliul Național al Întreprinderilor Private Mici și Mijlocii din România. Între 2002 și 2008 și în 2010 am ocupat locul 1 pe județ în cadrul topului județean al întreprinderilor mijlocii (CCINA); iar în 2011 am fost locul 5 pe domeniu, în cadrul topului național al întreprinderilor mici și mijlocii (CNIPMMR).

Din 2004, Tonis Trade comercializează pe piața din Romania marca proprie LDK. Lansată initial doar pentru aparatele de aer condiționat, marca LDK și-a dovedit calitatea și fiabilitatea în timp, portofoliul de produse comercializate sub acest nume extinzându-se acum și la aparate frigorifice, mașini de spălat rufe, masini de spalat vase, uscătoare de rufe, aragazuri, incorporabile pentru bucătărie, aspiratoare, electrocasnice mici, televizoare LCD și plasme, monitoare LCD, GPS-uri. Toate acestea sunt distribuite la nivel național încă din anul 2007, fiind foarte bine primite pe piață datorită raportului preț/calitate foarte bun.

Magazinul nostru online are produse apreciate de catre clienti, in principal, in categoria Electrocasnicelor dar si produselor IT&C low cost.
Integrarea brandului propriu LDK cat si a brandurilor concurente low cost, ofera afiliatilor nostrii o gama larga de produse profitabile, ce vor atrage de la sine comisioane substantiale.

Rata de schimbare a promotiilor, la noi, este saptamanala (pentru promotiile de weekend),lunara sau sezoniera.
Calendarul conform caruia iau nastere aceste promotii este stabilit astfel incat afiliatii nostrii sa nu duca lipsa de materiale publicitare si promotii noi indiferent de data afilierii.

Perioada de livrare specificata este de 24-72H, insa perioada uzuala este 24H.
Toti afiliati nostrii vor avea posibilitatea de a-si achizitiona produse din magazinul nostru, pentru uz personal, la preturi preferntiale.

Vom acorda bonusuri sub forma unor cadouri surpriza pentru toti afiliatii ce vor reusi sa vanda peste 10.000 lei !

Va oferim un comision la vanzare de 3%, cu o perioada de recurenta de o luna si o perioada de aprobare a comisioanelor de o luna.
Platile noastre se fac in termen de 7 zile lucratoare de la data aprobarii comisionului.

De ce sa ne promovezi ?
– O gama larga de produse low-cost adresate publicului din Romania
– Livrarea comenzilor in 24 de ore
– Posibilitati multiple de plata
– Notificari prin email si SMS cu privire la statusul si evolutia comenzii
– Valoarea medie a unei comenzi este de aprox 700 lei
– Informatiile de pret si stoc sunt afisate in timp real
– Trimitem newslettere periodice atat catre baza noastra de clienti cat si catre noi potentiali clienti
– Promotii reale, reduceri de pret reale, fara a fi “umflate” in prealabil !

De ce sa devii afiliat Tonis.ro ?
– Comisionul de 3% pe intreaga gama de produse
– Permitem promovare pe toate plaftormele existente (AdWords, Facebook, etc. )
– Urcam periodic bannere noi pentru a ne sustine afiliatii
– Concursuri si promotii reale, periodice

Read Less
APPLY TO PROGRAM GET LISTED HERE

Tools available

Banners

Product feeds


Same category programs.