telefon-rezistent.ro Affiliate Program
http://www.telefon-rezistent.ro/

telefon-rezistent.ro

Ranking

229th

General

23rd

Category

Commission

8.0%

per sale

Cookie life

30 days

Currency

RON

Time to payment

47 days

Description

Fii afiliatul singurului magazin on-line specializat in telefoane RUGGED ( rezistente la apa, praf si socuri ), cu stocuri permanente, din Romania! Telefon-Rezistent.ro este importator direct de telefoane mobile si accesorii din China. Experienta si buna colaborare cu producatorii chinezi sustine obiectivul nostru de a pune la dispozitia clientilor produse performante, de o calitate superioara

Read More

Fii afiliatul singurului magazin on-line specializat in telefoane RUGGED ( rezistente la apa, praf si socuri ), cu stocuri permanente, din Romania!

Telefon-Rezistent.ro este importator direct de telefoane mobile si accesorii din China. Experienta si buna colaborare cu producatorii chinezi sustine obiectivul nostru de a pune la dispozitia clientilor produse performante, de o calitate superioara si cu un pret imbatabil.

Te asteptam in programul nostru de afiliere sa castigi 8% comision pentru vanzarile valid inregistrate si finalizate.

Comisioanele se proceseaza in maxim 30 de zile, iar perioada de recurenta este de 2 luni. Pentru promovare am pus la dispozitie un set de bannere(banere noi saptamanal) si un feed de produse care va fi disponibil in scurt timp.

Încă de la început Telefon-Rezistent.ro s-a remarcat prin corectitudine şi promptitudine faţă de toţi clientii si partenerii sai.

Magazinul nostru va ofera atat smartphone-uri super performante cat si telefoane proiectate pentru a rezista la situatii deosebite de utilizare ( medii dificile de lucru, sporturi extreme, vanatoare, ateliere auto ). De asemenea in oferta noastra se regasesc si accesorii outdoor, sisteme de securitate si supraveghere.

Te asteptam in programul nostru de afiliere sa castigam impreuna!

Read Less
APPLY TO PROGRAM GET LISTED HERE

Tools available

Banners

Product feeds


Same category programs.

Share This