stradait.ro

Joined on
February 2014
Available in
Romania

variable per sale

128 th / 696: general ranking

13 rd / 63: category ranking

Apply to this program! Register as an advertiser

Need help as an affiliate?

Here are a few steps to get you started

Learn more
www.StradaIT.ro - Tehnologia e aici!

StradaIT este este unul din cele mai importante magazine de produse electro-IT din Romania, cu o larga varietate de oferte din categorii precum televizoare, laptopuri, echipamente de printare si consumabile, telefoane, electrocasnice, compenente & periferice PC si multe altele. StradaIT există atat in mediul online cat si offline! Avem pentru clientii nostri, nu mai putin de cinci magazine in Bucuresti, Ploiesti si Craiova, pentru ca ei sa poata intra in posesia produselor comandate online, in cel mai convenabil mod posibil. Pe langa preturile foarte bune, oferim clientilor nostri posibilitatea de a plati in 12 rate fara dobanda, transport gratuit cu livrare rapida dar si posibilitatea de la ridica produsele din reteaua noastra de magazine.

Acum, ca GPS-ul tastaturii te-a adus la adresa potrivita, te invitam sa participi alaturi la noi la indrumarea clientilor catre rafturile pline de produsele electro- IT cautate de toti. Pentru ca invitatia noastra sa fie atractiva pentru tine, iti oferim posibilitatea de a te inscrie in campaniile noastre de vanzare. Oferim un comision foarte bun. Produsele pe care le promovam pe StradaIt.ro sunt scumpe si vandabile: laptopuri, tablete, smartphone-uri, Smart TV, camera foto DSLR, echipamente de printare etc. Poti consulta aici lista cu comisioanele pe care le oferim: http://www.stradait.ro/newsletter/texte-produse/Comisioane-2performant.pdf

Mai mult, avem si un program de incentivare pentru tine: oferim un cadou celui/celei care face cele mai multe comenzi intr-o luna.
TOTAL CLICKS

252,466,390

TOTAL SALES

2,634,729

TOTAL SALES AMOUNT

€95,578,306

AFFILIATES NUMBER

54,024

PROGRAMS NUMBER

538