spy-shop.ro Affiliate Program
http://www.spy-shop.ro/

spy-shop.ro

Ranking

36th

General

3rd

Category

Commission

6.0%

per sale

Cookie life

31 days

Currency

RON

Time to payment

36 days

Description

Având o experiență de peste 8 ani de zile, www.spy-shop.ro este lider pe piață în Romania, în distribuția de echipamente de securitate, supraveghere și monitorizare. Magazinul a fost lansat în anul 2008 și este administrat de societatea SPYSHOP SRL, firmă cu capital integral romanesc cu sediul în Timișoara. Spy Shop oferă o gamă largă de

Read More

Având o experiență de peste 8 ani de zile, www.spy-shop.ro este lider pe piață în Romania, în distribuția de echipamente de securitate, supraveghere și monitorizare. Magazinul a fost lansat în anul 2008 și este administrat de societatea SPYSHOP SRL, firmă cu capital integral romanesc cu sediul în Timișoara.

Spy Shop oferă o gamă largă de produse din diferite categorii și anume: Sisteme de supraveghere, Sisteme de Alarmă antiefracție, Produse de spionaj, Optica sportive, Interfoane și Videointerfoane etc.

Pentru fiecare vânzare a unui produs de pe site comisionul este de 6%.

Suntem deschiși comunicării bidirecționale și a colaborării pe termen lung cu beneficii de fiecare parte.

Recompensăm cei mai performanți afiliați cu diferite premii, comisioane și bonusuri.

În cazul în care doriți să faceți anumite campanii publicitare în numele Spy Shop, vă rugăm să ne contactați.

Dorim să ne scrieți pentru orice problemă, nelămurire sau cu orice propunere care poate îmbunătăți funcționarea campaniei și implicit creșterea numărului de conversii. Încercăm să răspundem prompt și concret întrebărilor dvs. de pe platforma 2Performant.

Vom încerca să ținem pasul cu dorințele dvs., să ținem up-to-date bannerele, ofertele și prețurile pentru ca lucrurile să meargă cât mai bine, iar colaborarea să fie WIN-WIN!

IMPORTANT – Durata de aprobare a comisioanelor (cea setata momentan), este pentru produsele care depind de stocul furnizorilor (pentru a avea o marja in relatia furnizor – Spy Shop – afiliat)

Spor la conversii!

Read Less
APPLY TO PROGRAM GET LISTED HERE

Tools available

Banners

Product feeds


Same category programs.

Share This