photosetup.ro

Joined on
November 2014
Available in
Romania

variable per sale

84 th / 696: general ranking

7 th / 63: category ranking

Apply to this program! Register as an advertiser

Need help as an affiliate?

Here are a few steps to get you started

Learn more
Photosetup este un magazin foto specializat, cu o prezenta in Romania, de peste 15 ani pe piata echipamentelor si accesoriilor foto profesionale.
In calitate de reprezentant oficial in Romania pentru 90% dintre brand-urile din portofoliu, Photosetup, detine in stocul propriu peste 10.000 de produse cu peste 2000 de repere unice.

Photosetup nu este doar un magazin on-line ci un intreg suport tehnic pentru pasionatii de fotografie, oferind alaturi de cele mai bune produse si cele mai bune conditii de achizitii, sfaturi tehnice precum si bonificatii catre clientii sai. Cumparaturile la Photosetup reprezinta o experienta placuta pentru clientii sai, datorita echipei de consultanti pregatita intotdeauna sa ofere intregul suport cu zambetul pe buze si cu adanca consideratie fata de clienti.

Nu in ultimul rand, Photosetup este un magazin atestat TRUSTED inca din 2012 de la relansarea sa, fiind si primul magazin din domeniul foto care a obtinut aceasta atestare de bune practici in comertul on-line.

Printre facilitatile oferite de magazinul on-line Photosetup, se numare: voucher de discount la prima cumparatura on-line, bonificatii pentru clientii fideli prin discount-uri Membership permanente, puncte de fidelizare obtinute la achizitiile produselor, transportul gratuit la valori peste 200 lei, servicii de inalta calitate, procesarea comenzilor in mai putin de 7 minute de la plasare, produse originale si de cea mai buna calitate, suport si timp de rapsuns rapid catre clienti prin Chat, telefon si e-mail.

Totodata, Simus Trading, firma detinatoare a magazinului Photosetup este principalul furnizor de accesorii foto Manfrotto, Sigma si Schneider B+W pentru magazinele cu specific foto, din Romania.

Comisionul acordat este variabil, intre 2 si 5% , cu o perioada de recurenta de 3 luni.
TOTAL CLICKS

252,466,390

TOTAL SALES

2,634,729

TOTAL SALES AMOUNT

€95,578,306

AFFILIATES NUMBER

54,024

PROGRAMS NUMBER

538