itgstore.ro Affiliate Program
http://www.itgstore.ro/

itgstore.ro

Ranking

273rd

General

30th

Category

Commission

6.0%

per sale

Cookie life

31 days

Currency

RON

Time to payment

41 days

Description

Devino afiliatul celui mai bun magazin online de echipamente B2B (AutoID & POS) – ITG Store! Prin programul nostru de afiliere ai acces la cele mai cautate produse din industrie si le poti promova online. Atunci cand cei care au folosit link-ul tau de afiliat plaseaza o comanda pe site-ul nostru, tu vei primi 6%

Read More

Devino afiliatul celui mai bun magazin online de echipamente B2B (AutoID & POS) – ITG Store!

Prin programul nostru de afiliere ai acces la cele mai cautate produse din industrie si le poti promova online.

Atunci cand cei care au folosit link-ul tau de afiliat plaseaza o comanda pe site-ul nostru, tu vei primi 6% din valoarea comenzii lor!

Poti promova produsele noastre pe bloguri sau site-uri sub forma de bannere, review-uri la produse, link-uri, prin retele sociale ca linkedin, facebook sau twitter, pe forumuri sau in orice alt mediu in care ai acces si crezi ca poti converti.

IT Genetics, fondata in 2007, este furnizorul preferat a peste 3000 de companii pentru solutii integrate pentru sisteme de identificare automata si colectare de date prin coduri de bare (cititoare, terminale mobile, tablete industriale, RFID), sisteme de etichetare (imprimante termice, etichete, riboane), sisteme POS (touchscreen, imprimante departament, carduri, cantare electronice), vanzari si servicii mobile (aplicatii software, servicii mobilitate, proiecte mobilitate), retele wireless (site survey, echipamente access point, router).

Read Less
APPLY TO PROGRAM GET LISTED HERE

Tools available

Banners

Product feeds


Same category programs.