Sentimente.ro Affiliate Program
http://www.sentimente.ro

Sentimente.ro

Ranking

485th

General

1st

Category

Commission

20.0%

per sale

Cookie life

31 days

Currency

RON

Time to payment

- days

Description

Castiga cu Sentimente.ro – cel mai mare site de dating din Romania! Iti oferim 20% comision pentru vanzarea generata a oricarui abonament Sentimente.ro. Sentimente.ro este singurul jucator ramas pe piata de matrimoniale de 15 ani, fiind pentru 32.7% (cf. trafic.ro) din romanii din intreaga lume, prima alegere cand vine vorba de un serviciu de relatii

Read More

Castiga cu Sentimente.ro – cel mai mare site de dating din Romania!

Iti oferim 20% comision pentru vanzarea generata a oricarui abonament Sentimente.ro.

Sentimente.ro este singurul jucator ramas pe piata de matrimoniale de 15 ani, fiind pentru 32.7% (cf. trafic.ro) din romanii din intreaga lume, prima alegere cand vine vorba de un serviciu de relatii serios.

Datorita pozitionarii ca site de dating de calitate – prin sistemele de aprobare a continutului de la utilizatori si mecanismul inteligent de banare – Sentimente.ro a reusit sa construiasca o importanta baza de date de membri si, chiar mai mult, a crescut gradul de loialitate a clientilor.

Trecerea de la modelul freemium la premium a marcat o imbunatatire a calitatii oamenilor de pe site si a intarit statutul de locul in care iti intalnesti jumatatea, in conditiile in care numarul persoanelor care nu se afla intr-o relatie creste in fiecare an.

Read Less
APPLY TO PROGRAM GET LISTED HERE

Tools available

Banners

Product feeds


Same category programs.

Share This