niculescu.ro

Joined on
February 2016
Available in
Romania

10.0 % per sale

432 nd / 696: general ranking

17 th / 23: category ranking

Apply to this program! Register as an advertiser

Need help as an affiliate?

Here are a few steps to get you started

Learn more
Editura NICULESCU, înfiinţată în anul 1993, are o ofertă extrem de variată de titluri din domenii editoriale precum: LIMBI STRĂINE (cursuri pentru începători şi avansaţi, ghiduri de conversaţie, gramatici, cursuri intensive, cursuri pentru copii şi adulţi), DICŢIONARE monolingve si bilingve (generale, uzuale, şcolare, de buzunar, tehnice, economice, de afaceri), AUXILIARE ŞCOLARE (culegeri de probleme, teste, breviare, memoratoare etc. pentru limba şi literatura română, matematică, informatică), manuale scolare, HĂRŢI turistice şi rutiere, atlase, GHIDURI DE CĂLĂTORIE, cărţi de INFORMARE (actualitate, cultură generală, autocunoaştere), UTILITARE (sănătate, profesie, dezvoltare personală), BELETRISTICĂ, enciclopedii, CARTE PENTRU COPII şi lucrări de specialitate.

În acelaşi timp, Editura NICULESCU este partener şi distribuitor OXFORD UNIVERSITY PRESS în România, ceea ce face ca o ofertă completă de titluri pentru învăţarea şi predarea limbii engleze (manuale, dicţionare, gramatici etc.) să fie accesibilă publicului larg, manuale pentru toate nivelurile de studiu sau cărţi de interes general.

Titlurile noastre beneficiază pe www.niculescu.ro de REDUCERI de până la 70%, promoţii, oferte speciale, vouchere de reducere etc.
Transportul este GRATUIT pentru comenzi mai mari de 100 de lei.
Livrarea se face în termen de 2-3 zile lucrătoare, oriunde în ţară.
Modalităţi de plată acceptate pe www.niculescu.ro : ramburs, plata cu cardul.

Adresabilitate generală, pentru orice vârstă şi domeniu de interes, în funcţie de specificul cărţii. O varietate de titluri încadrate în domeniile principale ale editurii (limbi străine, dicţionare, cărţi pentru copii , auxiliare şcolare, utilitare sănătate sau profesie, carte de informare, beletristică, ghiduri de călătorie, hărţi etc.).

Editura NICULESCU acordă afiliaţilor un comision de 10%, cu o perioadă de recurenţă de 30 de zile!

Acceptam promovarea prin Facebook, AdWords si e-mail marketing.

Spor la conversii!
TOTAL CLICKS

252,466,390

TOTAL SALES

2,634,729

TOTAL SALES AMOUNT

€95,578,306

AFFILIATES NUMBER

54,024

PROGRAMS NUMBER

538