eventbook.ro

Joined on
May 2016
Available in
Romania

2.0 % per sale

366 th / 696: general ranking

15 th / 23: category ranking

Apply to this program! Register as an advertiser

Need help as an affiliate?

Here are a few steps to get you started

Learn more
Eventbook.ro este un site destinat comercializarii de bilete pentru orice tip de eveniment: concerte, teatru, cinema, sport, târguri și conferințe.

Peste 80% dintre biletele vândute prin eventbook sunt în format e-ticket, livrate pe e-mail, ce permit accesul la eveniment doar prin prezentarea lor pe telefon sau imprimate acasă.

Pentru organizatorii de evenimente, Eventbook oferă soluții complete de ticketing și acces la eveniment (vânzare online, vânzare în locație, echipamente de vânzare și scanare, servicii conexe - realizare carduri, badge-uri, bilete personalizate, brățări acces, servicii de fiscalizare), având încredere în noi pentru soluții standard sau custom Institutul Francez (Cinema Elvire Popesco), fabrica, Club Control, POINT, România Film, cele mai importante festivaluri de film: Les Films De Cannes a Bucarest, Anim'est, One World Romania, organizatori de festivaluri muzicale şi târguri.

Avantajele oferite afiliatilor Eventbook:
- comision 2% din valoarea comenzii
- perioada de recurenta de 30 de zile
- aprobarea comisioanelor in 7 - 10 zile
- bannere custom la cerere

Afiliaţii de top pot beneficia de vouchere de reducere pe eventbook.ro sau gratuităţi la anumite evenimente (pentru care se obţin rezultate foarte bune sau altele, la alegere, după aprobarea organizatorilor).

Promovarea prin Facebook si E-Mail Marketing este permisa.

Spor la conversii!
TOTAL CLICKS

252,466,390

TOTAL SALES

2,634,729

TOTAL SALES AMOUNT

€95,578,306

AFFILIATES NUMBER

54,024

PROGRAMS NUMBER

538