cartepedia.ro Affiliate Program
http://cartepedia.ro

cartepedia.ro

Ranking

161st

General

9th

Category

Commission

10.0%

per sale

Cookie life

60 days

Currency

RON

Time to payment

1 days

Description

În perioada 4 iulie – 1 august, vă provocăm la întrecere! Primii 3 afiliați care generează în această perioadă cele mai multe comisioane primesc din partea noastră un voucher pe care îl pot folosi pe www.cartepedia.ro! Vom recompensa cei trei afiliați după cum urmează: Premiul I – 200 lei Premiul II – 150 lei Premiul

Read More

În perioada 4 iulie – 1 august, vă provocăm la întrecere! Primii 3 afiliați care generează în această perioadă cele mai multe comisioane primesc din partea noastră un voucher pe care îl pot folosi pe www.cartepedia.ro! Vom recompensa cei trei afiliați după cum urmează:

Premiul I – 200 lei
Premiul II – 150 lei
Premiul III – 100 lei

Tot ce trebuie să faceți este să generați cât mai multe comisioane pe www.cartepedia.ro, pentru ca mai apoi să vă bucurați de cărți în valoare de 100, 150 sau 200 de lei, în funcție de premiul primit.

Spor la conversii!

Cartepedia este o librărie online care și-a început activitatea in 2014. Oferim pasionaților de lectură o platformă care îmbină avantajele unei librării fizice – librari cu experiență, care vin în ajutorul clientului – cu beneficiile unui e-commerce – reduceri și cumpărături rapide.

Programul nostru de afiliate marketing este deschis tuturor afiliaților din zona culturală și de entertainment. Dorim să găsim parteneri pe care putem să ne putem baza și care să ne ajute să creștem vizibilitatea librăriei și engagementul clienților cu ofertele noastre.

Garantăm seriozitate și promptitudine nu doar în comunicare, dar și în ce privește alimentarea materialelor necesare de promovare și aprobarea conversiilor efectuate.

Read Less
APPLY TO PROGRAM GET LISTED HERE

Tools available

Banners

Product feeds


Same category programs.

Share This