nailshop.ro

Joined on
June 2013
Available in
Romania

10.0 % per sale

127 th / 696: general ranking

11 st / 55: category ranking

Apply to this program! Register as an advertiser

Need help as an affiliate?

Here are a few steps to get you started

Learn more
Bine ne-am gasit! Suntem Nailshop.ro, un magazin online de renume pe piata produselor destinate ingrijirii mainilor, picioarelor si in special a unghiilor. Brandul nostru a fost lansat in primavara anului 2007 iar in cei mai bine de 9 ani de activitate am incercat sa devenim un jucator important pe piata de profil din Romania, obiectiv pe care am reusit sa il realizam cu succes, dovada vie fiind cele peste 400.000 de vizite lunare, cei peste 50000 de vizitatori lunari ai magazinului online precum si numarul mare de cumparatori, rata noastra de conversie fiind una mult peste medie.

Cu peste 5000 de produse in oferta noastra, avem garantia de a satisface chiar si cele mai exigente pretentii si nevoi ale oricarei persoane interesate sau pasionate de aplicarea, decorarea ori intretinerea unghiilor false in principal, respectiv de manichiura sau pedichiura in general. Colectivul nostru profesionist precum si colaboratorii nostri se asigura de fiecare data de faptul ca procesarea comenzilor decurge in cel mai bun mod cu putinta si ca satisfactia clientilor nostri trebuie sa primeze intotdeauna, fara exceptie, lucruri ce atrag dupa sine garantia calitatii.

Campania noastra are drept tinta urm─âtorul segment: femei cu varsta cuprinsa intre 18 si 60 de ani, in special cele care lucreaza in domeniul unghiilor dar si cele carora le plac unghiile pur si simplu si care doresc sa-si ingrijeasca mainile/unghiile din confortul propriului camin.

Valoarea medie a comenzilor in ultimele 6 luni a fost de 265 lei.

Putem sa oferim un comision de 10% tuturor afiliatilor nostri, pentru fiecare comanda valida, preluata de client.

Acceptam si promovarea prin Google Adwords, atata vreme cat afiliatii nu vor licita cuvinte cheie care sa contina numele nostru, Nailshop, sau pe al marcii noastre principale de produse, 2M Beauty!
TOTAL CLICKS

252,466,390

TOTAL SALES

2,634,729

TOTAL SALES AMOUNT

€95,578,306

AFFILIATES NUMBER

54,024

PROGRAMS NUMBER

538