Divisima

Joined on
April 2013
Available in
Romania

15.0 % per sale

33 rd / 697: general ranking

2 nd / 55: category ranking

Apply to this program! Register as an advertiser

Need help as an affiliate?

Here are a few steps to get you started

Learn more
www.Divisima.com este magazinul online numarul 1 in Romania in domeniul extensiilor de par natural 100%.

Concurs:
in perioada 17 noiembrie - 26 decembrie desfasuram un concurs cu premii speciale pentru top trei afiliati in functie de valoarea vanzarilor aferente comisioanelor aprobate.
Premiile puse in joc sunt urmatoarele:
Locul 1 -> 800 RON
Locul 2 -> 500 RON
Locul 3 -> 400 RON
In plus, avem vesti excelente pentru voi: in perioada 17 noiembrie - 26 decembrie marim comisionul vostru cu 50% - de la 10% la 15%.

Toate produsele comercializate pe www.Divisima.com sunt garantate si recomandate de cele mai renumite saloane de coafura din tara: extensii clip-on, extensii microring, extensii cheratina, extensii cusute, extensii set deluxe clip-on, extensii sintetice, cozi par natural si sintetice, fundite de par, cocuri ocazii speciale, bretoane par natural si sintetic, peruci par natural si sintetic, cordelute impletite, accesorii extensii, produse ingrijire extensii.

Dezvoltarea si popularitatea mereu in crestere a magazinului au la baza: parerile pozitive ale miilor de cliente Divisima, politica solida de retur, calitatea ridicata a produselor, sigilate si in ambalaje originale, insotite mereu de factura fiscala, asistenta specializata in alegerea produselor potrivite, cadourile in functie de valoarea cumparaturilor si preturile competitive.

Targetul magazinului: fete 14-45 ani (core target 18-40 ani), venituri medii si mari, din toate zonele tarii

Valoarea medie a unei comenzi Divisima: 390 RON

Comisionul tau daca alegi sa promovezi www.Divisima.com : 10%

Ai la dispozitie in sectiunea Unelte 1 feed de produse: toate produsele si bannere diverse la cele mai intalnite dimensiuni.

Este permisa promovarea in reteaua de display, video sau text Google Adwords. NU se accepta afiliatilor campanii Adwords pe brand, respectiv NU se pot folosi expresii care sa contina cuvintul “Divisima”.

Vrei sa-ti cresti comisioanele din retea? Alatura-te campaniei noastre! Afiliatii beneficiaza de bonusuri bazate pe performanta. Spor la conversii!
TOTAL CLICKS

252,466,390

TOTAL SALES

2,634,729

TOTAL SALES AMOUNT

€95,578,306

AFFILIATES NUMBER

54,024

PROGRAMS NUMBER

538