Cupio.ro Affiliate Program
http://cupio.ro

Cupio.ro

Ranking

44th

General

4th

Category

Commission

7.0%

per sale

Cookie life

14 days

Currency

RON

Time to payment

43 days

Description

Castiga un COMISION de 7% din vanzari cu o perioada de recurenta de 14 zile alaturi de Cupio.ro. Cupio.ro este un magazine online de produse cosmetice care a reusit intr-un termen foarte scurt sa devina un reper important in nisa de cosmetice datorita calitatii produselor, preturilor foarte bune si a unui site optimizat pentru vanzari

Read More

Castiga un COMISION de 7% din vanzari cu o perioada de recurenta de 14 zile alaturi de Cupio.ro.

Cupio.ro este un magazine online de produse cosmetice care a reusit intr-un termen foarte scurt sa devina un reper important in nisa de cosmetice datorita calitatii produselor, preturilor foarte bune si a unui site optimizat pentru vanzari online.

Avantajul brandului Cupio este acela ca ofera clientilor calitate premium a produselor, o gama impresionanta de geluri uv, lacuri de unghii, accesorii de unghii, produse de epilare, produse pentru par, produse de make-up, machiaj cu aerograf, gene false, extensii de par plus multe, multe alte produse.

Dispunem de peste 3000 de produse pe site si portofoliul nostru produse evolueaza in acelasi timp cu nevoile clientilor nostri, cu tendintele si inovatiile din domeniu.

Suntem mereu pregatiti sa oferim toate produsele de ingrijire de care clientele noastre au nevoie pentru a arata minunat, totul la o calitate indiscutabila si la preturi foarte bune.

Cupio.ro se mandreste cu un site modern, atractiv pentru publicul tinta si cu o rata de conversie foarte buna.
Investim continuu in marketing, oferim promotii atractive, si, astfel, interesul femeilor pentru produsele Cupio creste in fiecare luna.

De ce sa alegi campania Cupio de promovare?

– Iti oferim 7% din orice vanzare finalizata prin intermediul site-ului. Valoarea medie a comenzilor din ultimele doua luni este de aproximativ 200 de lei.

– Publicul nostru tinta este unul larg: in general femei din mediul urban (dar nu exclusiv), cu varsta cuprinsa intre 16 si 50 ani, cu orice fel de venit;

– Peste 90% din comenzi se realizeaza online;

– Rata de conversie a magazinului este foarte buna;

– Oferim constant produse in promotii si ne fidelizam clientii;

– Iti garantam seriozitate in ceea ce priveste procesarea comisioanelor inregistrate.

– Am fost alesi site-ul numarul 1 pe nisa “Health&Beauty” la Gala Premiilor Ecommerce din Romania (GPEC 2013)

Read Less
APPLY TO PROGRAM GET LISTED HERE

Tools available

Banners

Product feeds


Same category programs.

Share This