cerceicopii.ro

Joined on
July 2013
Available in
Romania

8.0 % per sale

292 nd / 698: general ranking

15 th / 35: category ranking

Apply to this program! Register as an advertiser

Need help as an affiliate?

Here are a few steps to get you started

Learn more
Cerceicopii.ro este un magazin online care comercializeaza cercei din aur cu sistem de inchidere conceput special pentru protectia copiilor. Sistemul de inchidere este prevazut cu surub pentru a impiedica deschiderea accidentala si pierderea cerceilor, iar capacelul acopera complet tija si este rotunjit pentru a preveni inteparea.

Cerceii nostri sunt potriviti pentru toate varstele incepand cu bebelusi si pana la adolescenta. Avem si seturi mama fiica care contin doua perechi de cercei din acelasi model de dimensiuni diferite, unul pentru mama, iar celalalt pentru fetita.

Cerceii sunt din aur alb sau galben de 14K sau 18K, produsi in Spania si importati de catre firma noastra. Toti cerceii comercializati sunt verificati la Directia de metale pretioase pentru conformitatea materialului si fiecare pereche livrata este insotita de un certificat de garantie si factura.

Magazinul nostru este deschis de peste un an cu clienti in toata tara. Pretul cerceilor este cuprins intre 100 ron si 500 ron cu o valoarea medie a unei comenzi de 250 ron. Pe site avem in mod regulat produse noi precum si promotii frecvente la produsele noastre.

Toate produsele prezente pe site se afla pe stoc iar coletele se trimit in fiecare zi lucratoare prin curier rapid sau Posta Romana. Termenul de livrare este de 48 de ore pentru curier si 5 zile lucratoare pentru Posta Romana.

Modalitatile de plata acceptate sunt: plata ramburs, ordin de plata sau plata cu cardul prin platforma mobilPay.

Orice produs poate fi returnat in termen de 14 zile lucratoare de la data achizitiei (primirii produsului de catre client) fara invocarea unui motiv si fara penalitati conform O.G. 130/2000 - privind regimul juridic al contractelor la distanta, cerceicopii.ro obligandu-se sa returneze banii in maxim 30 de zile.

cerceicopii.ro ofera afiliatilor un comision de 8%. Perioada de recurenta este de 2 luni. Comisioanele se aproba in maxim 20 zile lucratoare.

Suntem deschisi la propuneri si sugestii legate de promovare.
TOTAL CLICKS

252,466,390

TOTAL SALES

2,634,729

TOTAL SALES AMOUNT

€95,578,306

AFFILIATES NUMBER

54,024

PROGRAMS NUMBER

538