revizieshop.ro

Joined on
April 2016
Available in
Romania

6.0 % per sale

328 th / 697: general ranking

10 th / 24: category ranking

Apply to this program! Register as an advertiser

Need help as an affiliate?

Here are a few steps to get you started

Learn more
RevizieSHOP.ro este rezultatul fuziunii www.revizieopel.ro si www.reviziechevrolet.ro. La acest proiect se vor adauga si alte marci mari precum Audi, Skoda sau Volkswagen. Cu o experienta in piese auto de peste 8 ani de zile incercam sa aducem piese de calitate superioara la un cost pentru orice buzunar. Avand ca punct de plecare marcile Opel si Chevrolet in 2010 am reusit sa ducem o linie ascendenta si sa acoperim toate marcile importante din piata. In 2012 am deschis si un service multimarca care in prezent a ajuns la 8 posturi de lucru cu echipamente de ultima generatie si cu personal atent selectionat. Incercam pe aceasta cale sa facem o colaborare fructuasa cu 2parale.

Oferim transport gratuit la comenzi ce depasesc 200 ron, oferim un sistem de bonusare unic ce recompenseaza fidelitatea cu discount de pana la 10% http://www.revizieshop.ro/bonus.php
Vrem sa ne diferentiem de alte site-uri concurente prin calitatea produselor; un client multumit va aduce intoteauna mai multi posibili clienti.

Ne adresam clientilor de toate varstele, dorim sa incurajam si reprezentantele sexului frumos sa aleaga cu atentie piesele pe care altadata le comandau doar barbatii.

Comisionul oferit este de 6%.

Pe langa calitatea produselor oferite un alt element la care tinem foarte mult este calitatea serviciilor; astfel vom incerca sa onoram in cel mai scurt timp posibil orice comanda primita si sa verificam compatibilitatea pieselor comandate. Acest lucru va atrage finalizarea rapida a comenzilor si procesarea la timp a comisioanelor.

Este acceptata promovarea prin Facebook, Google AdWords si E-Mail Marketing.

Spor la conversii!
TOTAL CLICKS

252,466,390

TOTAL SALES

2,634,729

TOTAL SALES AMOUNT

€95,578,306

AFFILIATES NUMBER

54,024

PROGRAMS NUMBER

538