gumik.hu Affiliate Program
http://www.gumik.hu

gumik.hu

Ranking

529th

General

14th

Category

Commission

3.0%

per sale

Cookie life

30 days

Currency

HUF

Time to payment

- days

Description

Delticom a HOP név A Delticom, Európa vezető internetes abroncs értékesítése, Hannoverben alakult 1999-ben. Jelenlegi szolgáltatásaink rendelkezésre állnak mind magánszemélyeknek, vállalatoknak vagy viszonteladóknak több mint 40 országban megközelítőleg 180 online tárolja. Magyarországon, a gumik.hu üzlet nevét bevezették évek óta, ahol a gépkocsi-tulajdonosok is megvásárolhatják a minőségi új gumikat a legjobb áron. Az online áruház gumiabroncsok

Read More

Delticom a HOP név

A Delticom, Európa vezető internetes abroncs értékesítése, Hannoverben alakult 1999-ben. Jelenlegi szolgáltatásaink rendelkezésre állnak mind magánszemélyeknek, vállalatoknak vagy viszonteladóknak több mint 40 országban megközelítőleg 180 online tárolja.

Magyarországon, a gumik.hu üzlet nevét bevezették évek óta, ahol a gépkocsi-tulajdonosok is megvásárolhatják a minőségi új gumikat a legjobb áron. Az online áruház gumiabroncsok széles választékát kínálja, több mint 150 gumiabroncs márkát és 35.000 modellt.

A Gumik.hu megfelel a speciális vevői igényeknek, több lehetőséget kínál a kívánt termék megtalálásához, kiegészítő szolgáltatásokkal, mint például a gumiabroncsok kiszállítása közvetlenül egy adott helyre.

Miért válasszák az ügyfelek a gumik.hu weboldalt?

– könnyű és kényelmes vásárlás online;
– termékek széles skálája minden szezonban: autó gumiabroncs, motorkerékpár, SUV / 4×4, kamion;
– teljes átláthatóság;
– legjobb árak melyek tartalmazzák az áfát és a szállítási költségeket;
– több fizetési lehetőség;
– szállítás más címre, mint a számlázási cím vagy egy autószerelő állomásra, ahol az ügyfél közvetlenül felszereltetheti a gumiabroncsokat;
– 390 illeszkedő partner állomások szerte az országban;
– visszaszállitás meghosszabbítva 30 napos időszakra
– 2 év termékgarancia.

Miért válassza a Gumik.hu kampányt:

3% -os díj minden megrendelésre.
Magas konverziós arány.
Vonzó promóciók:
– bannerek;
– takarmányok;

A jutalékok hozzáadása a kifizetett rendelésekre azután történik, miután lejárt az átvételtől számított 30 napos stornózási/visszaküldési periódus.

A versenyképes árak, a termékek széles skálája, és a kiváló minőség sok látogatót vásárlóvá alakított. Legyen a partnerünk Partner és keressen velünk!

Read Less
APPLY TO PROGRAM GET LISTED HERE

Tools available

Banners

Product feeds


Same category programs.

Share This