gume-direkt.com Affiliate Program
http://www.gume-direkt.com

gume-direkt.com

Ranking

493rd

General

12th

Category

Commission

3.0%

per sale

Cookie life

30 days

Currency

EUR

Time to payment

- days

Description

gume-direkt by Delticom Delticom, vodilno evropsko podjetje v spletni prodaji pnevmatik je bilo ustanovljeno v Hannovru, leta 1999. Trenutno so njegove storitve na voljo za fizične osebe in podjetja in prav tako za preprodajalce iz več kot 40 držav, in sicer s približno 180 spletnih trgovin. V Sloveniji, od leta 2005, so gume-direkt mesto, kjer

Read More

gume-direkt by Delticom

Delticom, vodilno evropsko podjetje v spletni prodaji pnevmatik je bilo ustanovljeno v Hannovru, leta 1999. Trenutno so njegove storitve na voljo za fizične osebe in podjetja in prav tako za preprodajalce iz več kot 40 držav, in sicer s približno 180 spletnih trgovin.

V Sloveniji, od leta 2005, so gume-direkt mesto, kjer lastniki avtomobilov lahko kupujejo nove kakovostne pnevmatike po najboljših cenah. Naša spletna trgovina, jim ponuja možnost, da izbirajo med več kot 150 znamk in 35.000 različnih modelov pnevmatik.

Gume-direkt izpolnjuje posebne potrebe kupcev tako, da ponuja več možnosti, da se najdejo želeni izdelki, pa tudi dodatne storitve, kot je možnost, da se naročene pnevmatike dostavijo direktno v montažni servis.

Zakaj se kupci odločijo za gume-direkt?

– Nakup izdelkov iz spletne trgovine je preprost in udoben;
– Velik izbor izdelkov za vsako sezono: pnevmatik za avtomobile, pnevmatike za motorje, pnevmatike za SUV / 4×4, pnevmatike za tovornjake, pnevmatike za prikolice;
– popolna preglednost v postopku naročanja;
– ugodne cene, ki vključujejo DDV in stroške dostave;
– več možnosti plačila;
– možnosti dostave, kar pomeni dostavo na drug naslov, kot je je naslov na računu ali dostava v montažni servis, kjer bo kupec šel samo zaradi montaže pnevmatik;
– več kot 200 montažnih partnerjev;
– podaljšana možnost obdobja za vračilo izdelkov, 30 dni.
– 2 letna garancija za izdelke.

Zakaj izbrati gume-direkt?:

3 % provizije za vsako naročilo.
Višja stopnja pretvorbe.
Privlačni promocijski instrumenti:
– banner;
– feed izdelkov;

Dodeljevanje pristojbin poteka po 30 dneh od roka za vračilo, od trenutka, ko so izdelki prejeti s strani kupca, za plačana in aktivna naročila.

Konkurenčne cene, širok izbor in vrhunska kakovost izdelkov, so spremenili številne obiskovalce v kupce. Postanite partner in zmagajte z nami!

Read Less
APPLY TO PROGRAM GET LISTED HERE

Tools available

Banners

Product feeds


Same category programs.

Share This