epiesa.ro

Joined on
July 2015
Available in
Romania

5.0 % per sale

2 nd / 697: general ranking

1 st / 24: category ranking

Apply to this program! Register as an advertiser

Need help as an affiliate?

Here are a few steps to get you started

Learn more
In cadrul retelei de marketing afiliat 2Parale iti ofertim bani pentru promovarea online a produselor noastre! Fiecare vanzare realizata de tine va fi recompensata printr-un comision.

Oferta noastra contine peste 1.100.000 de produse de la cele de mecanica si electrica pana la accesorii auto, acestea fiind fabricate de catre producatorii consacrati din industrie.

Identificarea pieselor auto se face conform seriei de sasiu folosind programele de service ale fiecarei marci in parte. Compatibilitatea pieselor identificate este de 100%.

Epiesa.ro se adreseaza celor ce doresc sa-si repare masina la pretul corect folosind piese de calitate ce beneficieaza de garantie.

Pentru fiecare comanda sau vanzare din magazinul epiesa.ro, venita ca urmare directa a recomandarilor din website-urile tale, vei fi rasplatit cu un comision de 5% din valoarea vanzarii.

Epiesa.ro este lider in vanzarea de piese auto online in Romania, clientii sai bucurandu-se de cele mai bune preturi din piata cat si de servicii de top ce ne diferentieaza de concurenta.

Nu ai nevoie de experienta sau cunostinte de programare pentru a promova online, noi iti vom pune la dispozitie instrumente de promovare unice, originale si atragatoare.

Ai multiple posibilitati de a promova produsele epiesa.ro pentru a castiga bani:
• intr-unul sau mai multe website-uri pe care le detii;
• in forumuri;
• in retelele sociale;
• in campanii platite (Pay Per Click).

Ca si instrumente de promovare ai de ales intre:
• link-uri de afiliere;
• widget-uri de produse;
• pool de campanii (o zona de bannere in format standard care se afiseaza in rotatie);
• slider de produse.

Este interzisa folosirea numelui domeniului ca si cuvant cheie in promovarea google adwords sau orice combinatie a acestuia.

Un simplu banner afisat pe site-ul tau iti va creste, fara indoiala, veniturile. Iar partea buna este ca plata se face lunar, conform regulamentului 2parale.ro.
TOTAL CLICKS

252,466,390

TOTAL SALES

2,634,729

TOTAL SALES AMOUNT

€95,578,306

AFFILIATES NUMBER

54,024

PROGRAMS NUMBER

538