Selectează o Pagină

Ce pași trebuie să urmez ca să devin afiliat în 2Performant?

Pentru a deveni un afiliat în platorma noastră este gratuit și foarte ușor! Nu ai nevoie decât de voință, dedicare și încredere în tine că vei face lucruri mărețe. Noi îți suntem alături pas cu pas.

 

account_circle
1. Creează-ți un cont de afiliat! Este simplu și rapid!

 

help
3. Gândește-te ce fel de proiect vrei să-ți construiești (blog, campanii prin Facebook/Google Ads, email marketing, etc.)
message
5. De îndată ce ești acceptat, începe comunicarea cu partenerii tăi. Atunci când ești acceptat într-un program de afiliere, vei primi un mesaj de bun venit. Răspunde acelui mesaj, fii prietenos și păstrează mereu legatura cu advertiserii.
În cazul în care nu primești mesaj de bun venit din partea advertiserului, atunci deschide tu o conversație cu el! Trimite-i un mesaj advertiserului în care îi mulțumești pentru acceptarea în program și cere-i mai multe informații despre programul de afiliere.
assessment
7. Verifică statisticile, ele îți vor oferi o vedere de ansamblu și te vor ajuta la găsirea unor noi idei de îmbunătățire a performanțelor tale. Nu le scăpa niciodată din ochi!
monetization_on
9. Plasează o cerere de plată. O dată ce ai acumulat un minim de 100RON (25 euro) poți să plasezi o cerere de plată. Cha-ching!
info
2. Completează-ți profilul cu date relevante despre tine, proiectele tale și experiența ta profesională. Nu uita să adaugi și o poză de profil.
play_circle_filled
4. Aplică la programele care corespund cu tipul tău de proiect. Aplică la cât mai multe programe posibile; nu te limita doar la brandurile mari din platformă, unii advertiseri mai mici pot fi adevărate mine de aur.
link
6. Plasează linkurile de afiliere oriunde poți! Indiferent de nișa pe care ți-ai ales-o sau tipul proiectului, munca grea este răsplătită – folosește toate instrumentele de promovare necesare.
description
8. Completează-ți profilul de plată. De îndată ce comisioanele încep să se înregistreze, rezervă-ți puțin timp ca să completezi profilul de plată, astfel încât să știm cui îi trimitem banii.
repeat
10. Ia-o de la căpăt. Afilierea este o muncă continuă!
Sa intram in detalii!

În paginile următoare vom dezvolta fiecare pas în parte. Citește mai departe și vei găsi numeroase exemple și sfaturi pentru a te ajuta să generezi conversii.

Ai gasit acest articol de ajutor? Da 67 Nu 2