Selectează o Pagină

Încasează banii

Tot în secțiunea Commissions, afiliații pot vedea starea comisioanelor acumulate în timp cu posibilitatea de a le tria dupa data (lună) și după programele de afiliere în care ești înscris.

Informații detaliate despre comisioane sunt în secțiunea cu același nume, unde poți vedea, după cum am spus, detalii despre cei care au avut acțiuni pe campaniile de promovare. Tot aici poți vedea suma totală a comisioanelor pe care trebuie să le incasezi.

Așa cum este prevăzut în Termeni și condiții, afiliații sunt plătiți în fiecare săptămână, în ziua de joi, cu condiția ca suma totală a comisioanelor cu statusul “Paid” (achitat de advertiser) să depășească suma minimă de 100 de lei, fără TVA.

Plățile se fac numai în urma solicitării de plată (Withdraw Request) până în ziua de marți a fiecărei săptămâni, ora 23:59 pentru a putea fi operată plata joi.

Exemplu:

 

  • Dacă plasezi o cerere de plată marți, 14.02.2017, aceasta va fi procesată în cursul zilei de miercuri, 15.02.2017 și plata va fi operată în ziua de joi, 16.02.2017.
  • Dacă plasezi o cerere de plată miercuri, 15.02.2017, aceasta va fi procesată în cursul zilei de miercuri, 22.02.2017 și plata va fi operată săptămâna următoare joi, 23.02.2017.

 

Dacă suma comisioanelor respective este mai mică de 100 de lei sau dacă nu există o cerere de plată, această sumă este reținută până când se îndeplinesc condițiile de mai sus.

Ai gasit acest articol de ajutor? Da 4 Nu