Selectează o Pagină

Creează-ți cont

Pentru a profita de avantajele marketingului afiliat, creează-ți cont în 2Performant. E simplu și gratuit! Odată înscris, ai acces la instrumentele și campaniile din 2Perfomant. Nu uita să te abonezi și la newsletterul nostru, odată cu crearea contului – vei primi multe informații folositoare pe parcus.

Din secțiunea Profile a contului tău de afiliere poți edita următoarele informații:

 

  • Poza de profil/avatar

 

Advertiserii sunt foarte atenți la acest detaliu, ei vor fi mereu tentați să aprobe afiliații care au o poză cât mai clară cu tine, tip buletin, în care să transmiți seriozitate și încredere advertiserului.

  1.  Username

Profilul de afiliere este cartea de vizită care te reprezintă în fața partenerilor tăi de afaceri. Astfel, recomandarea noastră este ca la username să treci numele și/sau prenumele tău, astfel încât advertiserilor să le fie mai clar cu cine colaborează.

Din secțiunea Settings a contului tău de afiliere poți edita următoarele informații:

  1. Titlu/Descriere

Aici este locul unde te poți lăuda cu experiența ta profesională, unde poți scrie o prezentare scurtă despre tine, cu ce te ocupi, care sunt așteptările tale de afiliere, șamd. Toate aceste informații le poți scrie în câmpul destinat descrierii sau poți urca un link către un articol din blogul tău, unde ai deja toate detaliile despre tine.

  1. Surse de trafic

Adaugă site-ul sau site-urile pe care urmează să promovezi produsele și serviciile advertiserilor.

Completează cu seriozitate datele, ele sunt importante pentru a fi acceptat în campanii. Advertiserii vor fi mereu tentați să aprobe afiliații care își completează sursele de trafic, au o poză reală la avatar, un username din care să se înțelegă cu cine colaborează și o descriere cât mai amplă.

Ai gasit acest articol de ajutor? Da 11 Nu 3