Selectează o Pagină

Comunică

Succesul în marketingul afiliat depinde în multe situații de relația afiliat → advertiser, de comunicarea dintre aceste două părți. Noi milităm pentru transparență și comunicare, în același timp, însă,  trebuie să ne asigurăm că se respectă clauzele de confidențialitate.

Atenție la SPAM! 2Performant nu îl tolerează!

2Performant oferă o modalitate de comunicare cu advertiserii, astfel încât relația cu ei să fie cât mai corectă și mai profitabilă. Folosește sistemul intern de mesaje și cere mai multe detalii despre produsele pe care vrei să le promovezi, nu te sfii: solicită fotografii, informații detaliate despre produse/oferte, etc. Dacă ai deja o relație bună cu advertiserul și ai obținut rezultate bune, poți negocia și comisioane preferențiale.

Dacă ai întrebări legate de modul de folosire a platformei sau a uneltelor de promovare, lasa-ne un mesaj folosind opțiunea Support direct din platformă.

Te așteptăm și pe support@2performant.com, echipa 2Performant îți oferă suport și sfaturi pentru eventualele întrebări. Totodată, ne gasești și pe 2performant.com/blog, Twitter și Facebook. Vizitează-ne și vei găsi cu siguranță informații utile pentru a-ți îmbunătății conversia.

Ai gasit acest articol de ajutor? Da Nu