Selectează o Pagină

Recrutează prin My Promotions

Unele dintre cele mai valoroase informații pentru afiliații tăi sunt cele despre promoțiile pe care le organizezi. Cu cât oferta ta e mai bună, cu atât au și ei șanse să convertească mai bine.

Un afiliat informat este un afiliat mult mai valoros pentru tine, așa că este întotdeauna o idee bună să comunici cu afiliații periodic, la fel cum faci și cu echipa internă sau cu ceilalți parteneri (agenția de promovare, furnizorii de produse, compania de curierat etc.).

Prin încărcarea promoțiilor de pe site-ul tău în My Promotions, toți afiliații din platformă, nu doar cei din programul tău, vor avea acces la ele și le vor vedea. În baza lor vor aplica la programul tău.

Pentru folosirea acestei unelte cât mai eficient, sunt mai multe acțiuni pe care poți să le faci:

  • Anunță din timp promoțiile tale. Cu cât au mai mult timp să analizeze oferta ta și să se pregătească, cu atât ai mai multe șanse să aplice afiliați noi la programul tău.  
  • Oferă unelte dedicate de promovare pentru fiecare promoție: bannere, feed-uri, landing page-uri.  
  • Organizează competiții între afiliați cu ocazia promoțiilor importante. Pe lângă motivația strict financiară, afiliații reactionează extrem de bine la provocări. Poți recompensa câștigătorii cu vouchere, produse sau un comision mai mare pe o perioada dată (ex.: cel care generează cele mai multe vânzări în luna aprilie va primi un comision cu 20% mai mare în luna mai). Afiliații cu experiență urmăresc constant concursurile organizate de advertiseri și aplică în procent mai mare la programele care oferă constant recompense suplimentare pentru cei mai buni.
Ai gasit acest articol de ajutor? Da Nu