Selectează o Pagină

Recrutează activ prin Affiliate Ranking

Spre deosebire de marea majoritatea a rețelelor de afiliere din lume, în care recrutarea activă se petrece preponderent în exterior, în 2Performant ai o unealtă prin care să recrutezi activ afiliați relevanți pentru tine, din interiorul rețelei.

Dacă, în general, informațiile despre afiliații de top sunt considerate o informație valoroasă la care au acces doar rețelele și affiliate manager-ii cu vechime, în 2Performant toți advertiserii activi văd clasamentul afiliaților activi, bazat pe numărul de vânzări generate în ultimele 90 de zile, actualizat în timp real atât la nivel de rețea cât și la nivelul fiecărei categorii.

Verifică periodic Affiliate Ranking și acolo poți găsi afiliați care și-au dovedit recent, prin rezultate concrete, competența și interesul – îi poți invita să lucreze cu tine pe oricare dintre ei.

Pentru o recrutare eficientă din Affiliate Ranking, nu te axa pe volum, adică nu încerca să le trimiți tuturor invitații, fără să aduci un plus valoare. Chiar dacă acceptă invitația ta, este posibil să nu te promoveze dacă nu le atragi atenția.

Câteva recomandări pentru o bună recrutare prin Affiliate Ranking:

  • Fii relevant, invită afiliații care sunt activi în categoria ta și au o evoluție bună. Uită-te la vechimea în cadrul platformei și la sursele de trafic declarate atunci când îi abordezi.
  • Concentrează-te pe afiliații mai noi în platformă, mai ales cei cu creștere rapidă în categoria ta – este mai probabil să vrea să testeze colaborarea cu tine.
  • Când contactezi un afiliat de top, nu te mulțumi doar să îi trimiți invitație. Gândește-te că sunt peste 500 de magazine în rețea, competiția pentru atenția și traficul pe care îl pot trimite superafiliații e destul de mare.

Recomandare: Trimite un mesaj fiecărui afiliat pe care îl inviți sa lucreze cu tine. Explică-i de ce l-ai contactat și, preferabil, care sunt condițiile preferențiale pe care i le vei oferi.

Poți inclusiv solicita un volum minim de trafic sau de vânzări pentru a oferi respectivele condiții. Exemplu: dacă îmi trimiți peste 1,000 clickuri pe lună, vei primi un comision cu 20% mai mare decât al celorlalți afiliați.

Ai gasit acest articol de ajutor? Da 1 Nu