Selectează o Pagină

Recrutarea din exteriorul retelei

Recrutarea din exteriorul rețelei de afiliere este pasul necesar pentru ca programul tău de afiliere să crească constant și să se dezvolte prin afiliați interesați.

Portofoliul de afiliati al unui program de afiliere evolueaza permanent – desi un proces de recrutare si activare executat corect si constant iti va aduce relatii pe termen lung – este inevitabil ca interesul sau implicarea unora dintre afiliati se va diminua in timp, din diferite motive, asa ca nu ai alta varianta decat sa fii permanent activ in recrutare si activare.

Si asta este absolut normal – asa cum te preocupi permanent sa atragi clienti noi, la fel trebuie sa te preocupi sa recrutezi afiliati noi.

O sursa foarte buna de potentiali afiliati este traficul pe propriul website si portofoliul curent de clienti/vizitatori.

Acum poți să împărtășești cu toți vizitatorii site-ului că ai un program de afiliere și te pot promova mai departe, fie că este vorba despre clienți care au blog-uri sau pagini de facebook sau sunt moderatori pe forumuri sau au mulți prieteni sau poate sunt specialiști în canale plătite de marketing on-line.

Cine ar putea sa te promoveze mai bine decat un client multumit?

Prin lansarea posibilității de recrutare a afiliaților din exteriorul rețelei, oferim o soluție simplă și avantajoasă pentru a-ți axa eforturile de management ale programului de afiliere pe recrutarea de noi afiliați.

Acesează zone de Recruitment și pentru fiecare afiliat recrutat prin intermediul link-ului tău dedicat, vei avea o reducere la comisionul de rețea pentru toate conversiile generate de afiliatul respectiv:

  • Dacă nu are cont în rețea, comisionul de rețea va fi de 5 ori mai mic pentru comisioanele acelui afiliat.
  • Dacă afiliatul are deja cont în rețea, comisionul de rețea se va înjumătății pentru comisioanele acelui afiliat;

Uite cateva solutii pentru a recruta afiliati:

Ai gasit acest articol de ajutor? Da Nu